xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 6 saattir yoldayiz. 2 bucuk saat kaldi. Baskurdistan Ufa'dan Tataristan Kazan'a donus. Arka koltukta arabada buzulmus ve suzulmus haldeyim. Rusya yollari bombok cekilir dert degil. Sallaniyor, savruluyoruz. Muthis keyifliyiz loyn. iiki edge surekli cekiyor. :)
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 başlığı okuyunca bu saatte "alkollüyüm yaklaşmayın" topiği sanmıştım, mesajı doğru yazmışsın en azından. hadi bakalım madem sıkılıyorsun; karşıdan gelen arabaları say ve bininci arabanın markasını yaz buraya edit: typo
Buddha Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Edge kanser eder adamı. Zaten bir tek edge çekiyor. 3g göremedim daha.
throine Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 arabada hareket halindeyken 3g trde bile çok zor.
Cystein Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 ben almanyada arabada g.maps'i iphone'da navigator olarak kullanıyorum. öyle bi 3g var yani...
Valerius Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 stabilize yolu öyle bırakıp bir sene sonra gelip üstüne bir santimetre asfalt döken millet dünyayı yönetecekti bi de. peeeeeeeeeh! sana verdikleri zarar onunla kalsın diye dua et.
toggie Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Cystein said: ben almanyada arabada g.maps'i iphone'da navigator olarak kullanıyorum. öyle bi 3g var yani... o 3g degil ki gps.
Öne çıkan mesajlar