HAYIRSIZ_EVLAT Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 john kerry geçen gün yaptığı bir konuşma ile aptallıkta bushtan aşağı kalır nitelikte olmadıını gösterdi: ermeni soykırımını destekleyen bir kuruluşun toplantısında ermeni soykırımını desteklediğini belirten kerry davalarında oldukça haklı olduklarını savundu ben bu adama sadece şunu sormak istiyorum: yafu siz kızılderililerin kökünü kurutmadınız mı? neden kalmkmış bize ermenileri savunuyosunuz? bence sizin vazifeniz deil bu iş![signature][hline]alırsın Ford olursun Lord ehuehuehehee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 haklısında bu konu uzerınde bı topic acılıp tartı$ılmı$tı yanılmıyorsam.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 ermenılere kafam gırsın[signature][hline]Hiç ölmeyecekmiş gibi rüya kurup,yarın ölecekmiş gibi yaşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar