Oce4n Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Masaüstü düşünüyordum bayadır fakat artık çok gezen birisi olduğumu anladığımdan laptopa yöneldim. Şimdi özetle: 2000-3000 TL arası bişiyler bakıyorum. Amaç genel olarak oyun (laptopa lcd klavye bağlancak çoğu zaman...) Genel olarak baktım laptoplara bilinen markaların oyun tipi olanını bulmak mümkün değil varsa da aşırı pahalı. Fakat şöyle bir şeye rastladım: http://www.fokusbilgisayar.com/asp/product/27240/MONSTER-Q72MS-16F11-15-6-Notebook bu Monster nedir ne değildir garantisiydi şusuydu busuydu filan hiç bir fikrim yok... Kullanıp memnun olan olmayan kişilere de pek rastlayamadım. Alırsam elimde mi kalır ne olur bilgisi olanlar veya alternatif sunacakları bekliyorum ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 liseli bilgisayari gibi kasasi olmasa ben bile dusunurdum. fiyati icerige gore uygun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 o ışıklar klasik bişiy artık ya böyle oyun laptoplarında. istenildiğinde kapatılabiliniyormuş zaten. ve: bulunduğu özelliklere göre fazla ucuz bu donanımda diyebilirim (bir laptop için) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Bende masaüstü düşünüyordum buna benzer bir leptop aldım hatta ekranıda 18.6''. Baya güzel bir leptoptu. Üstelik 3100'den 2300e getirmiştim. Ama geri götürdüm şimdi kasa topluyorum tekrar. Kasa gibisi yok abi eğer leptop illa lazım değilse. Yani taşınabilir olması çok lazım değilse direk kasa. Çünkü böyle güçlü sistemi olan leptoplar oyuna girince fanı soğutabilmek için coşuyor. Ben alışamadım şahsen. Pişman oldum zaten dışarıyada çıkaracağım yoktu. Kasaya döndüm. Zaten LCD'ye bağlayacam diyorsun. Buna vereceğin bu parayla taş gibi kasa kurarsın. Tabi bana leptop lazım diyorsan bencede fiyatına göre uygun bir leptop. Ama kesin bunu alacaksan kullananların yorumlarını bul oku. Isınması, fan sesi falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 fan illaki coşacaktır, minnacık alanda oyun oynatmak kolay değil zaten. normal evde durduğum zamanlar lcd'ye takacağım da pek evde durduğum da söylenemez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Anladım masaüstü düşünüyordum deyince başta :) Bu leptopa Zaybird gelince yorum yapar zaten. Banada o bunu önermişti. Birde Kharon bir konuda çok haklı. Keşke dinleseydim. Netbook + Kasa en mantıklısı. Dışarıya çıkınca netbook işini görür. Dışarda oyun oynamazsın zaten. Evde de kasa. Bunuda bir düşün derim :) Hem netbook daha rahat dışarıda leptoptan 10'' koy cebine gez ahaha :D Kasada aynı şekilde evde daha başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 yok ben gittiğim evlerde oyun oynayanlardanım :D hem diablo3'e hazırlık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 seneye kadar eskir o laptop yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 asus n serisi var yeni çıkan. güzel gibi. benim elime dün geçti daha, türkiyeden bi linkini bişeyini göremedim daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 yurtdışında olsak zaten daha güzel sağlamını ucuza alır gelirim de.. malesef :( büyük ihtimalle bunu alacağım gibi duruyor bu gidişle bi de :D kullananları pek memnun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 monster garantisi var bi de ayriyetten monsterla oynayamadığın oyun olursa geri iade edebilirsin.notebook alınacaksa ve oyun içinse direk monster.ama desktop sistem daha performanslı olur. edit:ayrıca tek 1 ölü pixel olsa bile anında iade edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 işlemci frekansı düşük olabilir ama 4 çekirdek zaten.işlemcisi gayet iyi.USB 3.0 falan iyi özellikler.yalnız 1 kötü yanı olabilir senin için.notebook Linux kurulu olarak geliyor.ama onu değiştirirsin sonradan sorun olmaz sanırım.oyun performansı olarak gayet iyi.kullanan arkadaşlarım var 1 senedir.memnunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Aynı fiyata benzer aletler yokmu bilinen markalardan hiç ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 almış bulundum şu aleti: http://www.fokusbilgisayar.com/asp/product/27240/MONSTER-Q72MS-16F11-15-6-Notebook Teknik servisleri olsun müşteri hizmetleri olsun ciddi anlamda harika. Hani hiç bir laptop markasında böyle bir hizmet alabilmeniz mümkün değil bence. İlk geldi 1 adet kırmızı pikselim çıktı genelde canlı denir böyle piksellere ve değişim yapmazlar ama bunlar direk lcd paneli tamamen değiştiriyorlar piksel garanti kapsamında. Alacaklara tavsiye ederim yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar