Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aydoğan Ofluyu kaybettik

SoulCube

Öne çıkan mesajlar

Birçoğunuz belki tanımaz ama Aydoğan abimizi kaybettik.
kendisini aynı semtte oturdğumuzdan dolayı yakınen tanıyorum.
spor salonunda beraber takılırdık.
Dün kalp krizinden sabah saatlerinde yaşamını yitirmiş.
moral falan kalmadı bizde.

http://www.ntvmsnbc.com/id/25189540/

Sosyal ağlarda paylaş

çok garip abi adam da yıllardır spor yapardı yani vücut desen süper kondisyon desen inanılmaz.
yediğine içtiğine dikkat eden adamdı.
hani ben bu saatten sonra sağlıklı yaşam için şunu yapın bunu yiyin laflarına beynimi kapadım artık.
benim için ilk değil bu yani.
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

Allah rahmet eylesin.
Kalp krizi yaşı da düşmeye başladı. Ne biçim nesiller olduk anlayamadım..

Cep telefonu ile bir başlayıp 30 40 dk aralıksız konuşup olan elektro manyetik(em) alanı yiyip, kablodan kurtulacam diye wireless modeme geçip(evde ofiste 2m kablo kullanmıcam diye), sonra wireles modem yetmeyip daha fazla em alana maruz kalmak için vınn mınn alıp sürekli cep telefonu tadında em in tadını çıkarıp, oda yetmeyip kablosuz klavye mouse alıp topu topu 2 mt kablodan kurtulacam diye azda olsa em alan ihtiyacımızda eksik olan yerleri doldurdukmu.

Daha yetmedi, bir yıl oldu zaneddersem istanbul fırıncılar odası başkanı fırıncılar olarak ekmeğe katkı maddesi koyuyoruz salığa zararlı devletin fırıncıları bu konuda denetlemesi lazım diye açıklama yapması (vahim ki ne vahim)

Daha yetmedi, sağlıklı olsun diye alınan sebze meyvelere kimyasal gübre basılması aşırı kullanımı (1 gecede toplanmış salatalıklardan ertesi günü tekrar salatalık toplamak), rusyaya satacağımız domatesleri bu sebeple rusyanın geri çevirmesi ve iç piyasaya sürülmesi.

Daha yetmedi, araç yakıt fiyatlarına vergi dayayıp elektrik ile giden trenlerin ne hikmetse hiç önem verilmeyen memeketimizde toplu taşıma ve nakliyecilere yakıta kaçak yoldan yağ katmalarını sağlamak, yanmış yağ kimyasalını bir güzel solumamıza sebep olmak.

Daha yetmedi, Avrupada yasaklanan yada azaltılan gıda kimyasallarını türkiyede ne hikmetse kullanım oranlarını artırmak.

Daha yetmedi, 154kV yüksek gerilim hattının altına yol kenarına koşu pisti yapmak?

Daha yetmedi, Dışarıdan aldığınız damacana/pet sularının ilk dolumdan sonra ilaç basılması.

Biraz daha irdelersek eminimki daha neler çıkar devletimizin mükemmel denetlemesine o derece güveniyorumki geçen hafta çıkan sağlık bakanlığı ile ilgili bir haberi araştırmayı yapanın sağlık bakanlığı olduğunu bilmeden aşağıdaki başlığını hızlıca okuduktan sonra
"Fruktoz ile ilgili çalışmasını tamamlayan Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu, nişasta bazlı şekerin pankreas kanserine neden olduğunu kanıtlayacak ve kanserle ilişkilendirilecek bir bilimsel kanıt bulunmadığını açıkladı."
bir terslik var bu yazıda deyip tekrar salık bakanlığı yazan yere kadar okuyup sağlık bakanlığımı amaan yürüsün gitsinler deyip devamını okumayı kesecek kadar güveniyorum.

ve tüm bunlar ile birlikte kanser konusunda dünyada hastanelerimiz neden gelişiyor neden kansere bakan hastanelerimiz çok acaba diye düşünmeden sağlıklı yiyip! yaşıyoruz.

Konuyu zaten dağıtım toparlayayım, kendisini hiç görmedim izlemedim Allah Rahmet eylesin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...