Merter Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Salih Bozok Atatürk'ün çocukluk arkadaşıydı. Devletin başına geçtiğindede , savaşırkende onu asla yanlız bırakmadı. Belkide İsmet İnönünün yerini o hakketti... İşte size ilginç bir olay... (Atatürkün odasındaki bir başka kişiden dinliyoruz)... Atatürk son nefesini verdikten sonra Salih bir anda koşarak odadan çıktı. Hepimiz çok şaşırdık. Kapıdan çıkarken elini cebine atmıştı. Ayak seslerinden şiddetle merdivenlerden aşağı indiğini anladık. Peşinden koşturduk.. Bir odaya girdi ve kapıyı kitledi. İçeriden silah sesi geldi ve Salih'in yere yığıldığını duyduk... Salih Bozok silahını şakağına dayayıp tetiği çekmişti.. Herkes onun öldüğüne inanırken sadece Afet İnan ölmediğinden emindi.. Salih Bozok kurtuldu... Afet İnandan Salih Bozoğun kurtulacağından nasıl emin olduğunu dinliyoruz... Ata birgün beni odasına çağırdı. Hasta yatağından bana bakarak "İlginç bir rüya gördüm Afet..." dedi... "Anlatınız" dedim.. "Ben ve Salih bir kuyuya düştük.. Ben kaldım ama o kurtuldu.. Bunun anlamı ne Afet ?" diye sormuştu fakat sorusu havada kaldı... Çünkü oda cevabı biliyordu... İşte Atatürk'ün ölümüyle ilgili ilginç ve şahitler tarafındanda doğrulanmış olan bir olay... Saat dokuzdu.. Atatürk çok kötü bir haldeydi ve Salih Bozok dahil herkes başındaydı.. Saat yaklaşık 09:04'ü gösterdiğinde Atanın solundaydık ve sağda kimse yoktu... Ata sağa döndü ve "Vakit tamam... Geliyorum" dedi ve son nefesini verdi.. Hepimiz belki mutlak olarak Atanın nefesini vermeden önce Azrail vesselamı gördüğünü düşündük...
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Azrail konusunu bilmiyorum da Salih Bozok'la ilgili hikayeyi Sarı Zeybek'te izlememiş olan arkadaş var mıdır bilemiyorum.[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?" I am the wind blowing through your hair I am the shadow on the moon at night Filling your dreams to the brim with fright
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 aleykümesselam demiştir o sırada. vakit tamam değil.[signature][hline]Benim Şirket Gerçi son zamanlarda pek ilgilenemiyorum ama, işte şimdilik kendini idare ediyo.
Narstil Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 :)[signature][hline]:))) !!! ........................
Merter Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Ra_d dediğin doğrudur. Yani ben böyle biliyorum. Birkaç kaynaktan araştırdım biri böyle diyor biri aleykümesselam... bende bunu yazdım.. dediğinde olblr yani diğerleri abartmştr belki
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Merter kaynaklarını belirtirsen bizde faydalanırız belki...[signature][hline]"http://www.paint.canavari.com" Anneni boya-babanı boya-arkadaşını boya kedini boya-köpeğini boya-kuşunu boya-balığını boya-mod'ları boya vs. -Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Öne çıkan mesajlar