pnoise Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 para yollasam kendisine bana spotify premium code alabilir mi? malum biliyorsunuz biz buradan alamıyoruz kartın adresi ingiletere olmadığı için. ya da bunun bir yolu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 ip'den patlama sonra. bu tip sitelerde coğrafi kısıtlamalar da olabiliyor. onu araştır önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pnoise Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 yok şu anda çatır çatır dinliyorum. dün proxy ile üye olabildim, indirdim ama 20 saatim var sonra bitecek subs istiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Öyle bir kısıtlama var, İngiltere'de aldıracağı kişi bir kere login olacak, sonra buradan girilince travel mode'a alacak Spotify accountu 15 günlüğüne. 15 günde bir İngiltere'den login olunması lazım (veya proxy tabi). Türkiye'den böyle kullanılabiliyor anca. edik: değişmiş olabilir tabi, birkaç aylık bu bilgi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pnoise Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 ya güzelim programı neden kastırıyorlar anlamadım gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar