SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 ben hala 24 gatewaydeyim nasıl yetişssin ki adam ona ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 oynamak istemiyorlarsa niye katıldı koreliler anlamıyorum. boer'ın ordu 2 nexus yıkacam diye stim yiye yiye kıpkırmızı olmuş. bu ayarda birisinin yapacağına inanmadığım hata bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 sensin çocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 protoss op Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 said: MC de latency yoktu,neler olduğunu gördük?MC hakkında mı konuşuyorum şu an? Boxer hakkında bile konuşmuyorum. Hasuobs Boxer'dan iyi olabilir. 1. maçtaki o hatada latency'nin büyük payı olduğu gerçeğini değiştiriyor mu bu? Değiştirmiyor. Obsesif değil mantıklı düşünmeye çalış biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 _ILuVaTaR_ said: protoss op katılmamak elde değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
l0llisback Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 _Spartacus_ said: said: MC de latency yoktu,neler olduğunu gördük?MC hakkında mı konuşuyorum şu an? Boxer hakkında bile konuşmuyorum. Hasuobs Boxer'dan iyi olabilir. 1. maçtaki o hatada latency'nin büyük payı olduğu gerçeğini değiştiriyor mu bu? Değiştirmiyor. Obsesif değil mantıklı düşünmeye çalış biraz. latency olmasa koreliler kazanıcak gibi konuşuyorsun?bende sana olmadığında neler olduğu örneğini veriyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Protoss'un OP olmasıyla falan alkası yok bu maçın. Templarları silmişsin, collosuların büyük çoğunluğunu almışsın, ordu supply'ını büyük ölçüde indirmişsin. Ne diye orduya değil de expolara gidersin? Hadi gittin, savunması olmayan expoları almak için niye stim abanırsın doğru düzgün medivaccin yokken? Boxer çok iyi hamlelerle öne geçti ama kendi batırdı sonunda. said: latency olmasa koreliler kazanıcak gibi konuşuyorsun?bende sana olmadığında neler olduğu örneğini veriyorum?Ne Korelesi ya? Ben öyle bir şey dedim mi? Evet, Koreliler latency'den etkileniyor. Bunu demek "Koreliler yabancılardan daha iyi, latency olmasa ezilirler" mi demek? Başta Thorzain ve Kas olmak üzere çoğu yabancı bu turnuvadaki birçok Koreliden iyi olduğunu ispatladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 of ortada o empleri attı high templarlara daldı ordyya cillop gibi ağzını kırardı. Orda attack ground yapsa o orduyla dağıtırdı ordusunu hasuobsun bıraktı expansionlara daldı, herif de gitti production facilityerlini yoke tti gg oldu. ve anlamadım ne kadar çok Stim bastı o marauderlara hepsi kırmızı healthde. inanılmaz sinirlendim boxera, cillop gibi önde olduunu oyunu verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 abi slayer böyle oynamaz.bu işte bir iş var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Aslında genel olarak iyi oynuyor. İki maçta da iki basit hatayla maçı verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 FORTRESS YAP ARTIK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 FAKİN KİD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 ENGELLİ GERİZEKALI İMPARATOR YİNE AYNI ŞEYİ YAPİCAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 yapmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 PURE RAPE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 salak yemin ediyorum gerizekalı bu imparator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
l0llisback Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 imparatorun ölümü - sinemalarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 son maçta da aynı şeyi yaptı, cillop gibi EMP atio, adamın 1 tane colossusu kalmışi sadece gateway uniteleri var hayvna gibi marauderların var yardır döv, yok ordusunun en önemli unitelerini alio sonra gidio mal mal expansiona daliim dio. herif de gidio ağzını kırıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yvz Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 şu tsl de zaten anlamadığım bir şekilde tüm koreliler en olmadık hataları yapıyorlar..nestea nin roachlarını burrow yapıp goody nin raven li tankları arasına girişinden tut, boxer ın tüm vikinglerini unutup sadece mmm ile girmesine kadar her türlü noobluğu yaptılar..ama nedense gsl de falan böyle hatalar yapmıyorlar..ve hala latency sorunu olmasa yine böyle olurdu diyenler var.. örnek için bknz."2011 LG Cinema 3D World Championship Seoul" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Polyushka said: ayrıca hasu, boxerı elerse şaşırmayın Cuce said: hasu gitsin kendi kafasını ellesin Artık kim kimin kafasını eller orasını bilemem, benim belirttiğim şey ortada. Bu oyun belli ki, en azından şu anki haliyle bw deki gerektirdiği kadar skill, hız gerektirmiyor. Veya haritalar vs.vs Veya oyun yeteri kadar skill gerektirdiği halde, Boxer yeterince iyi değil. Tabi bu da bir görüş olabilir. Kimin ne kökenli olup olmadığı beni ilgilendirmez, Sc2 nin şu anki haliyle, tekrar ediyorum yani, şu anda oyuna baktığım zaman, Hasu'nun oyununu izlediğimde ve kapatıp bir de Boxer'ın oyununu izlediğimde, ''ulan bu kadar büyütülüyor da, bu x, bu y'yi yener ki.'' diyebiliyordum zaten. nitekim el bile vermeden yendi. böyle yani edit: imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 mutsuzluk ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 http://i53.tinypic.com/23lzdx2.jpg tl deki adamlar işi çözmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 ilk maçtan belliydi. Adam dropları yememe konusundaoldukça başarılı... Boxerda illa drop yapacak... boxerın oyunundan hiç zevk almadım izlerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 flash jeadong gelirse çok fena +18 sahneler olur reiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar