torrasque Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Ceyrek Final Tahminlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 bitanesi ya tutar ya tutmaz oynama bu maclara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VoodooRush Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Memphis said: bitanesi ya tutar ya tutmaz oynama bu maclara haklı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 bugun tlo nada macı stratejisni calısıyodu streamde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aelfric Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 iddaa olsa cruncher ve nightend'li sürpriz kupon yapardım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
torrasque Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 VoodooRush said: Memphis said: bitanesi ya tutar ya tutmaz oynama bu maclara haklı gibi. we shall see Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensei Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Ben o günü tümden kapatırım arkadaş, senede 2-3 kere anca olur böyle büyük kapışmalar. Bakalım Boxer, tamamım ben geri döndüm diyebilecek mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Viper_ Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 büyük hali için tıklayın. 100 tl yatırdım bu kupona :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 tl? tyler strelock'ı döver boxer nightend'i jinro huk'ı nestea'i jinroyu (ama belli olmaz antremana bakar) mondragon hiç belli olmaz onu söliyimde garip bi adam o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 huk vs jinro tabi ki jinro ya jinro artık fazla aştı abi kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 jinro huk'ı alır DA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Viper_ said: büyük hali için tıklayın. 100 tl yatırdım bu kupona :) idra ve huk maclarin haric bu kupona oynarım valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
artstvol Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 strelok da sürpriz yapabilir belki.yarı final olarak falan.en son select'i 3-0 yenerken gayet güzel oynamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 huk hariç viperın kupon (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Tyrannus said: huk hariç viperın kupon (tu) idraya inandık yani??!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 mondragon nub ya,tunca bile yendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 http://www.teamliquid.net/staff/Hot_Bid/TSL3/RO32_D1_POSTER_Small.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensei Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Süper poster... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 dimi bi yandanda ustaya saygı kusur yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Code S finalindan 1 gün sonra; ayın 20'sinde ilk gün karşılaşmaları yapılacak: SlayerS_BoxeR vs Prae.NightEnD TLAF-Liquid`Tyler vs mouz.Strelok FnaticMSI.Sen vs FnaticMSI.Fenix Prae.ThorZaIN vs TSL_FruitDealer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 nony 2 haftadır kafagüzel oynuyor.yenilmese bari sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 nony jinrodu deşti gecen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Nightend rakip bile olamaz, bu ne rezillik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Tahmin yarışması için: http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=200557 Benim tahminlerim: http://wiki.teamliquid.net/starcraft2/User:Spartacus./TSL3Bracket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 inşallah slayer 3 4 dk da ağzını burnunu kırarda night end insan içine çıkamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar