doubtful Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Tarih: 19.03.2011 Saat : 19:00 TSİ haberler, röportajlar ve raporlar için: http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=199082Tahminler:spartacusTyrannustuncahuunartstvol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 link , rep , stream , info ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 goody'e yazık olmuş. seviyordum o adamın oyununu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 fransız yardırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Bölüm yöneticisi "çalışın marabalar" modunda olduğundan ben bulabildiğimi koydum valla. Stream için caster bile belli değil şu saat itibarıyla (faq'de öyle diyor). Maçların başlangıç tarihi ile ilgili bir bilgiye denk gelmedim henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Jinro vs Morrow TLO vs Nada çok zevkli olacak gibi duruyor. Googdy ve adelscott'a kafadan yazık olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 coğu gsl oyuncusu adamların ayarlıyamamışlardır adam gibi zamanı normal bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
artstvol Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 hea,diğer topice de yazdım buraya da yazayım.go Genius go ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Cuce said: coğu gsl oyuncusu adamların ayarlıyamamışlardır adam gibi zamanı normal bence Hiç alakası yok. 1. Tyler 2. Mondragon 3. Sen 4. TL Open winner #1 (TLPD) 5. TLPD Korea #1 (TLPD) 6. TL Open winner #2 (TLPD) 7. TLPD Korea #2 (TLPD) 8. TL Open winner #3 (TLPD) 9. TLPD Korea #3 (TLPD) 10. TL Open winner #4 (TLPD) 11. TLPD Korea #4 (TLPD) 12. TL Open winner #5 (TLPD) 13. TLPD Korea #5 (TLPD) 14. TL Open winner #6 (TLPD) 15. TLPD Korea #6 (TLPD) 16. TL Open winner #7 (TLPD) 17. TLPD Korea #7 (TLPD) 18. TL Open winner #8 (TLPD) 19. TLPD Korea #8 (TLPD) 20. TL Open ladder #1 21. TLPD Korea #9 (TLPD) 22. TL Open ladder #2 23. TLPD Korea #10 (TLPD) 24. TL Open ladder #3 25. TLPD Korea #11 (TLPD) 26. TL Open ladder #4 27. TLPD Korea #12 (TLPD) 28. TL Open ladder #5 29. TLPD Korea #13 (TLPD) 30. TL Open ladder #6 31. TL Open ladder #7 32. TL Open ladder #8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 MC Nada Mvp NEstea Fruitdealer BOxer Huk Jınro hepsinin glsde oynuyo işte, bu adamların mac programalrına uymaları gerekli bi şekilde, nasıl alakası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Yok yazdığını yanlış anlamışım, ok. Sen maçların zamanı hakkında yazmışın ben ne alakaysa oyuncu seçimi hakkında anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 night end e kötü olcak ya herif fena soğuyacak oyundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 nightend alıcak o maçı.nightend iyi,boxer iyi değil bracketin bir tarafında full koreli olması iyi olmamış ya.muhtemelen mvp vs nestea olur finaller.veya MC vs nestea http://www.teamliquid.net/staff/Hot_Bid/TSL3/TSL_SmallBracket.jpg çağrmayalardı koreliler kendi aramızda oynasaydık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 ilk turda idra vs nony olsa efsane olurdu asıl. nony (tyler) seneler sonra geri dönüp tsl2 finalinde tokatlamıştı idra'yı hatırlarsanız. gerçi bu sefer de mondragon aynısını yapabilir. sc2'ye yeni gelip idra'yı bi tokatlasa var ya üff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 mondragon cok kasıyomus cok calısıyomus diye duydum ben. o değilde nightendin hiç şansı yok. bide maclar cok efsane bei nada tlo falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 stream yokmu beyler biriniz el atın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Wiki'de: Start Date: 2011-03-XX End Date: 2011-04-XX olarak gördüm şimdi. Stream'a var daha maçlar başlamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Bu arada haritalar: • Crevasse • Crossfire SE • Shakuras Plateau • Tal'Darim Altar • Xel'Naga Caverns • Metalopolis • Terminus RE • Scrap Station Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 19.03.2011 19:00 TSİ gogogog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 huun said: 19.03.2011 19:00 TSİ gogogog saldır besiktas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belegurth Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 teamliquid in sitesinde 11 gün var diyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Belegurth said: teamliquid in sitesinde 11 gün var diyor? 19 - 8 = ?!?!?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belegurth Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Memphis said: Belegurth said: teamliquid in sitesinde 11 gün var diyor? 19 - 8 = ?!?!?!?! sadece saati okumuşum tarih konulduğunu görmemişim stream filan da sorulunca insanlar bugüne mi hazırlanıyor dedim. ?!?!?!?!? ki o da 3 gün önce denmiş zaten. yeni uyandım ondandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 baya kral olcak bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 edit: yanlış oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar