SoulCube Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-sahibinden-kazasiz-hasarsiz-39821746/detay şu alınabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 araç 165k da. yani çok çok değil ama 11 yaşında araç ya. ne kadar kült araçlar da olsa "eski" yani. araç kullanımınız keyfi ve çok titiz bir araç bakımınız olmadığı takdirde, normal iş için ulaşım ve günlük kullanımlar için 11 senelik araç gözüyle bakıyorum, şahsi olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Daha temizi yok mudur ya belaltı boyanın sebebi ne acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 10 sene gunese dayanmaz siyah boya. onu gectim istanbul trafigine de dayanmaz hicbir kaporta. bi de hizli arabalar bunlar, cakmi$sa da kontrol ettirecen iyice oynama duzeltme var mi diye. buyuk ihtimal turbosu falan elinde kalir degi$memi$se, onu bi yeniletirsin. hatta buyuk turbo (K 04) falan takarsin. servis ciktilari falan olsa iyi olur. yani nerde yaptirmi$ bakimlarini falan bi bak. onun di$inda keyifli bi arabadir. s2000 lere 60k istendigi bir ulkede buna 30 vermek caizdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 yani bence tt alicaksan guncel kasayi almak lazim hatta roadster ama pahali tabi o da min 40k euro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 zaten para olsa niye bu ilanı gösteriyim abi sen de yani. ucuza gördük e tabi tt yi de çok seviyoruz o yüzden gösterdim bunu. arabada ne gibi problemler olabilir ki onu merak ediyorum. kazasız hasarsız denmiş. boya np sonucta 11 senelik arac o dert değil. ama 1-2 sene kullanıpta sonra sürekli servise götürmelik durum çıkarmı karsımıza. motor audi sonucta 100-150 k km çokta etkilemez temiz kullanılmıssa diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 tt yi cok temiz kullandigini sanmiyorum ama kiminse. tabi 160k cok degil audiye normalde ama boyle yanlamissa surekli motoru bagirtmissa, durum degisir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 bide bu ttler ne kadar yakar üç aşağı 5 yukarı bilen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 10 litre yer rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 basarsan 15 yakar.. bi de elinde kalacak yani bu araba. hani ona gore karar ver. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 evet doğru kalır.biraz daha zorla en azından 2006 model falan almaya çalış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 35 liraya yeni kasa bi fiesta al. ne sen uzul ne de biz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 tt'nin ilk modellerinde spoiler olmadığını duymuştum. Yol tutuşunda sorun yaratıyor demişlerdi. Ama fiyatı da güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 sonradan takiliyordu o kanat ztn arkaya tt de dengeyi saglamak icin belli bir hizin uzerine cikinca. yeni modelde otomatik acilip kapanan var iste, bence 2007 den asasini almamak lazim ttde, gene belirteyim de ben =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Bizim arkadaş 2002 model z4 almıştı.Kazası falan yok diye aldı.Herşey güzelde araba ben eskidim diye bağrıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 bu nasıl 2000 model ya yaşını hiç göstermiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 full boyalı olsa bile alınır bu araba uygun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 resimlerde iyi gorunuyo da, 10 yil az deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 ben 17 yaşında araba kullanıyorum nolmuş yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Asıl bir araban olur, TT hastası olursun fiyatı uygun gelir arada binmek için alırsın. O tarz duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 kapının önünde yıkamalık araç işte. yıkayıp garaja çekiceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Selam, TT 225HP'lik modelleri tercih et. En azından yaktığı yakıtın hakkını daha fazla veriyor ve quattro çekişsistemine sahip oluyor. Deri koltuklar oldukça aşınmış. Dış boyası kaza olmadığı sürece önemsiz ama iç kabin kısmının temizliği şart. Sigortadan veya parayı bastırıp boyatabilirsin ama bir koltuk kılıfını değiştirmek insana koyar :) Mutlaka servis bakımlı al. Olmadı aracının kıymetini bilen birilerinden al. Aracın bakımlı duruşundan anlarsın zaten onları. Bu kasada arka spoileri olanları seç. Spoileri olanlar revizyon gören modeller. TT'lerin virajda savrulma olasılığı oluyordu; işte yanal yük etkin olduğundan viraj içinde yanlamasına bir tümsekten geçersen aracın hakimiyetini kaybediyordun falan filan. Sonuçta Audi test yaptı ve fabrika çağrısı yapıp TT'lere kanat taktı. Kanatsız TT ölümcül hatadır. Tiplerini ben de seviyorum. Ve mümkünse gun smoke rengi almak gibi hedeflerim var :P Bu yumurtadan bozma kasa hoşuma gidiyor. Ama 225HP'lik quattro olacaktır seçimim. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 evet konuyu kapatabiliriz artık.bu adam olmasa belki bu kadar iyi bir cevap gelmeyecekti.çok sağlam üye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar