Chemical Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 mail atıyorlar okuldan, bu pazar tüyapta bilmemne workshop var, 20 kişi falan gitcek cevap veriyorum gelcem diye, tamam diyor facebookdan ekle ekliyorum daha sonra bu insan hiç bir mail, hiç bir mesaj atmıyor, calendar yok, facebooktan organizasyon grubu falan açarsın en azından di mi, yok herkes tek tek her gidecek adama tek tek mail atıcak o da tenezzül edip, organizasyon saati ve detaylarını paste edicek mal mısınız 20 kişinin tek tek sorması mı gerekiyor ya? gıcık oluyorum, hep aynı şey, hoca dersi iptal eder, mail atar sorarsın ders noldu diye, iptal oldu, başkası sorar, ona da iptal oldu diye cevap atar, sınıfın tamamının mailleri var herkese mail geçeyim diye bi anlayış yok proje teslimi vardır yazın, mail atar 1 tane, ayın 15 inde toplanıcaz proje konusunu nasıl yapıcağımızı konuşucaz herkes ona göre çalışıcak der, güzel, detayları daha sora öğrenirsin der, ayın 14'ü olur ses yok, 15'i olur aranır, yeaaa ileriye aldık onu, ileri tarihte gene aranır, yeaaa tekrar ileri alındı o, tekrar ileri tarihte okula gidilir, a o ne, proje teslim ediliyor. ya bakın tamam, senin işin DEĞİL Mİ KIRDEŞİM TAKİP EDCEYN KONUYU mantığınız çok güzel, sorumluluk falan, ama yaptığınız sadece gerizekalılık, organizasyon varsa, 25 kişi tek tek aynı kişiye sormasın diye organizasyon sayfası açarsın, arkadaşlarınıza iletin diye de bişey yok, senin işin o, başka bi işin yok ya adı üstünde, ORGANİZATÖR, sen bana ulaşıcaksın beni sen organize ediceksin, ben sana ulaşıp detay almıcam 5 günde bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 300 tane carbon copy'e GRİP AŞILARI SAKAT BIRAKIYOR maili atmayı biliyorsunuz ama tıb bölümü olan üniversitenizin endüstriyel tasarım grubundaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 bizim okulda oldugun ne de cok belli oluyor sfdfg yeditepe sucks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar