Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

organizatörler

Chemical

Öne çıkan mesajlar

mail atıyorlar okuldan, bu pazar tüyapta bilmemne workshop var, 20 kişi falan gitcek
cevap veriyorum gelcem diye, tamam diyor facebookdan ekle ekliyorum
daha sonra bu insan hiç bir mail, hiç bir mesaj atmıyor, calendar yok, facebooktan organizasyon grubu falan açarsın en azından di mi, yok
herkes
tek tek
her gidecek adama
tek tek mail atıcak
o da tenezzül edip, organizasyon saati ve detaylarını paste edicek

mal mısınız
20 kişinin tek tek sorması mı gerekiyor ya?

gıcık oluyorum, hep aynı şey, hoca dersi iptal eder, mail atar sorarsın ders noldu diye, iptal oldu, başkası sorar, ona da iptal oldu diye cevap atar, sınıfın tamamının mailleri var herkese mail geçeyim diye bi anlayış yok

proje teslimi vardır yazın, mail atar 1 tane, ayın 15 inde toplanıcaz proje konusunu nasıl yapıcağımızı konuşucaz herkes ona göre çalışıcak der, güzel, detayları daha sora öğrenirsin der, ayın 14'ü olur ses yok, 15'i olur aranır, yeaaa ileriye aldık onu, ileri tarihte gene aranır, yeaaa tekrar ileri alındı o, tekrar ileri tarihte okula gidilir, a o ne, proje teslim ediliyor.

ya bakın
tamam, senin işin DEĞİL Mİ KIRDEŞİM TAKİP EDCEYN KONUYU mantığınız çok güzel, sorumluluk falan, ama yaptığınız sadece gerizekalılık, organizasyon varsa, 25 kişi tek tek aynı kişiye sormasın diye organizasyon sayfası açarsın, arkadaşlarınıza iletin diye de bişey yok, senin işin o, başka bi işin yok
ya adı üstünde, ORGANİZATÖR, sen bana ulaşıcaksın beni sen organize ediceksin, ben sana ulaşıp detay almıcam 5 günde bir
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...