Joker Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 http://www.bit-tech.net/hardware/2011/02/24/ocz-vertex-3-ssd-preview/3 bağlıcan 2 tanesini raid 0 :D biraz yaygınlaşsın ucuzlasın yaparim böle bişiler heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 günaydııın =) yeni nesillerde intel bile kendi ssd kontrolörünü kullanmıyo ssd disklerinde. herifler yetemedi. sonraki seride falan değiştirirler tabii tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 İnsan sağlığına uygun fiyatlara gelseler de alsak ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 fiyatını göremedim ben ne kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mr_Hand said: günaydııın =) yeni nesillerde intel bile kendi ssd kontrolörünü kullanmıyo ssd disklerinde. herifler yetemedi. sonraki seride falan değiştirirler tabii tekrar. nasıl günaydın abi ürün daha çıkmamış hatta release date'i kesin belli değil haberini koyuyoruz daha napalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 yok ya ben fazla sıkı takip ediyorum sadece. kaptırmışım kendimi ehueuhe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Kojiroh said: İnsan sağlığına uygun fiyatlara gelseler de alsak ya :( fiyatlar görece düşmeye başlıyo bu jenerasyonla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar