kozalak Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 bu sistem nasıl çalışıyor bilen var mı? facebook hesabı ile login olunca adamlar benim facebooktaki bilgilerime vs erişebiliyolar mı? sakıncası varmıdır merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Erişiyor Sakıncası var Cok guvenmedikçe oyle islere girme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Gladmir said: Erişiyor Sakıncası var Cok guvenmedikçe oyle islere girme +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 şu ana kadar kullanmadığım iyi olmuş o zaman. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 zaten "facebook ile bağlan" butonuna tıkladıktan sonra soruyo galiba erişime izin veriyormusunuz diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 yok sormuyo sanırım ya. direk bağlanıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 ozaman kötü.ben de kullanmadım hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 kozalak said: yok sormuyo sanırım ya. direk bağlanıyosun. soruyor. bağlantının hangi bilgilerine erişeceğinin listesi çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 bir de sonradan vazgeçsen bile daha sonra bilgilerine erişebiliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 evet 1 kere kabul ediyosun çünkü.facebook tehlikeli bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 bide face e koyduğumuz bi resmi silsek bile, silinmiyo. Hayır bilginiz olsun diye söyledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar