di Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 ... diyorsaniz bana bi iletisim bilgisi ve bu konudaki deneyimizin ne oldugunu bi yaziverin. Maas 1000 lira civari sanirim ama calisilacak yeri CV'nize gonul rahatligi ile yazabilirsiniz. Mesaj kutum dolu sanirim ve ben sehir disindayim. Simdi silmeye calisicam bi 3-5 mesaj ama olur da yapamazsam ya da tekrar dolarsa buraya yaziverin ben size ulasayim. Yer Istanbul'da bu arada. Avrupa yakasinda diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 dekupe dediğimiz fotoşap'ın tek bir aracından ibaret bir olay değil mi ya sırf bunu yaparak para kazananlar mı varmış ben mi bişeyleri çok fena yanlış anladım yoksa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Evet abi bildigin imaj temizleme olayi iste. Sayi cok olunca ve gunluk olarak yetistirilmesi gerekince gayet para ediyor. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 yav said: dekupe dediğimiz fotoşap'ın tek bir aracından ibaret bir olay değil mi ya sırf bunu yaparak para kazananlar mı varmış ben mi bişeyleri çok fena yanlış anladım yoksa :D sadece lasso veya magic wand'ları falan temiz dekupe yapmak çok imkanlı değil. pen tool kullanılır bu yüzden ve pratik yapmış olmak gerekir hızlı yapabilmek için. arkaplanın kolay ayrışmadığı durumlarda ise (mesela saç, ağaç gibi saçaklı objeler) channels ve levels'ı kullanarak seçim yapılır falan. bunları hızlı yapmak çok kolay değil. @di öm kutun dolu. günlük ortalama kaç foto isteniyo + evde çalışma imkanı var mı? şartlar uyarsa ve sodekso verirseniz ban yaparım ama uymazsa çok kral bi arkadaşımı da ayarlayabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 evde çalışma imkanı varsa ben de istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Selam, Evden calismaya razi olacaklarini sanmiyorum. Hani ancak gidersiniz calisirsiniz, bir sure sonra tam anlamiyla bir guven ortami olusunca "tamam sen gelme" derler. Mesaj kutumdan bi 3-5 mesaj sildim. Varsa islerinizi/portfolyonuzu ve bir CV'nizi gonderirseniz sirkete ileteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 işsiz olsaydım ben başvururdum. buralarda benden iyisi yoktur bu konularda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 hadi ordan. öttürürüm ki ben. :D evden çalışma olayı olsa güzel olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 evden yapanlar günde kaç image yapabilir. kendi işiniz de var sonuçta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 imajın boyutu,detayı,istenilen retouch düzeyi falan bunlar çok değiştirir süreyi. çekilen resim yeşilde çekilmişse mesela çok hızlanır. ama karışık bir ortamda çekilipte oradan ayırma işlemi+ color correction vs yapılacaksa uzar. kimse de günde şu kadar yaparım abi diyemez. varsa öldürülebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 valla 2 ay önceye kadar profesyonel olarak yaptığım işin ta kendisiydi bu. istenen resmin miktarı kadar özellikleri de önemli tabii, ama öttürürüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 hacı bende post production işi yaptım 1 sene boyunca. sidik yarıstırmayalım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 ben hepinizi döverim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Daesu said: ben hepinizi döverim dover. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mr_Hand said: valla 2 ay önceye kadar profesyonel olarak yaptığım işin ta kendisiydi bu. istenen resmin miktarı kadar özellikleri de önemli tabii, ama öttürürüm :D mr hand'e yatırıyorum ben de paramı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 KHaRoN said: dover. ee? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Hadi kavga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 sen yap biz arkandanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 kazananı nasıl belirleyeceğiz?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 bir de birisi komikçi şık olarak girsin hep komikçi şık kazanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 yarismacilar carpissin, di nin isi belese gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 komikci olarak katildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 ahah ciddi ciddi şimdi eğlence çıkartıcaksınız gaz verip he. bir resim koyarsınız en fazla bunu decupe edin en hızlı yapıp postlayan kazanır(tabi güzel olmak şartıyla) gibi bişey yaparsınız en fazla. da ben uğraşamam şu ara çok yoğunum iş konusunda : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 kaybeden belli, kazananlar kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar