BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 aranıyıorum evet sıfırdan zirveye :P eskiden evde sadece "side leteral" ve "dumbell curl" yapardım şimdi salona gitmeye vaktim yok ama elimde dumbell set var ayrıca bir de bar var (barbell curl de yapıyordum arada) alırsam ek olarak Z bar alayım diyorum evin bodrumuna kaldırdığım zavallı katlanabilir bench press den bahsetmeyeyim :( yerim de yok zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 yutuptan daha rahat hareket bulabilirsin.burda kelimeyle anlatması zor olabilir belki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 ya işte aklınıza gelen leri koyun ben de youtube da aranacağım zaten ehe 2 sene fln salona gittim de oradaki antreman prgramında alet vs de vardı mekanik takımla çalışıyordum şidmi öyle bir şansım yok tamamen kilo alma amaçlı çalışacağım şişme değil de güçlenmeye yönelik internette çok fazla program var ama illaki makine eklemiş hergeleler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 şöyle bişey işine yarar sanırım. http://www.bodyforumtr.com/vbforum/evde-sadece-2-adet-dumbell-t8554.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 edit:geç kaldım:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 pilates topu üstünde yapıodum bende bunları sdfgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 . ben de geç kaldım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 haaah ikiniz de çok yaşayın ben sanırsam yanlış sorgu kelimelerini kullandım aramada :P bu vücutçu forumu da iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 evet forum gayet iyi.belki en iyi türk spor sitesi falan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 50-60 kagıda mekik sehpası al bide spor salonuna para vermeye gerek yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 barfiks çubuğu da gerekli.uzun bar,kısa bar ve onlara uygun ağırlıkları aldın mı tamamdır.ısınmak için illa koşu bandı veya bisiklet gerekli değil.ben olsam dışarı çıkıp koşardım 1-2 km.gelir eve sporumu yapardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 barfiks var ehe hatta ortaokuldayken takmıştıkhala da arada odaya girerken arada sallanır girerim mekik sehpası bulmak lazım ama evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 hepsiburada dan aldıydım ben delta marka bide 2 kiloluk dambl hediye ediyordu ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 sehpaya fazla önem vermeye gerek yok.ucuz bişey al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=HyYdMXf84EM&feature=fvwrel Antrenman programıma uydurabilirsem yapmayı düşünüyorum ve tavsiye ederim. Tüm ağırlıklar dumbellla yapılıyor ama yuvarlak olursa T-Row ya da Row-Pushuplarda bilekleri mahvedebiliyor :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soar Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 http://www.karabuk.bel.tr/images/haberresim/30092010_komur_2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar