Exodous Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Sevgili arkadaşlar, içinde Eve online evreni ve karakterleri olan hikayelerden oluşan bir yarışma planlıyorum. İlk hikayeyi de yakında ben buraya koyacağım. Daha sonra, buradaki üyelerin oylamalarıyla, yazılan hikayeler arasından birinci gelene 200m, ikinciye 150m, üçüncüye de 100m isk vereceğim. Haydi bakalım, çalışsın hayal güçleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Ha bu arada, kuralları da yazayım tabii. 1- Yazılar istenilen uzunlukta olabilir. İsterseniz hikayenizi tek cümleyle bile anlatabilirsiniz. 2- Yarışma bitiş tarihi tam bir hafta sonra yani 12 Mart 2011 (TSİ 12.00) 3- Hikayelerde gerçek hayattaki kişilere hakaret etmek yasaktır. 4- Yazılarda Türkçe karakter harici harf kullanmak yasaktır. (v yerine w, k yerine q, ı yerine i gibi) Bu kadar kural yeter de artar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 14. Üyeler forum genel yöneticileri ile alan yöneticilerinin uyarılarını dikkate almalı ve onlara küçük düşürücü, işlerini yapmayı engelleyici ve zorluk çıkarıcı mesajlar göndermemelidir. 15. Forum yöneticileri herhangi bir düzen bozucu davranış ve kural ihlali nedeni ile kullanıcının hesabına ve attığı mesajlara yaptırım uygulama hakkına sahip olup açıklama yapmama hakkına sahiptir. Durumla ilgili oluşacak sorunlar haklı gerekçe ile birlikte Genel Yöneticilere başvuru yapılarak çözülmeye çalışılmalıdır. yorma beni artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Valla kusura bakma. Ben burada hikaye yarışması açarım. Bu da seni hiç ilgilendirmez. Eğer bu mesajı da silersen, seni bu kez gerçekten şikayet ederim. Biraz mantıklı ol ya. Ne yazalım bu bölüme. Sadece ÇOK YAŞA GLATHEROS, EN BÜYÜK GLATHEROS, SEN BİZİM KIYMETLİMİZSİN türü yazılar mı yazarsak silmeyeceksin? Sabrın da bir sınırı var. Biraz mantık ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thebaltaci Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Glatheros said: 14. Üyeler forum genel yöneticileri ile alan yöneticilerinin uyarılarını dikkate almalı ve onlara küçük düşürücü, işlerini yapmayı engelleyici ve zorluk çıkarıcı mesajlar göndermemelidir. 15. Forum yöneticileri herhangi bir düzen bozucu davranış ve kural ihlali nedeni ile kullanıcının hesabına ve attığı mesajlara yaptırım uygulama hakkına sahip olup açıklama yapmama hakkına sahiptir. Durumla ilgili oluşacak sorunlar haklı gerekçe ile birlikte Genel Yöneticilere başvuru yapılarak çözülmeye çalışılmalıdır. yorma beni artık. aaa ayıp ama hüseyin okusana forum kurallarını, hmmm bak ağzına aci biber sürecem yoruyorsun yöneticini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 lütfen şikayet et. ama gelipte buraya abuk sabuk troll topicleri yada hakaret topicleri yada konu dışı topicler açma. git combat raporu ver. yada eve online daki güncel haberlerden bahset. ship setuplarımız eski onları güncelle yada. gerçi bunları yapmak için oyunu aktif bir şekilde oynuyor olman lazım değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Eve online sadece senin bu dediklerinden ibaret değildir. Üstelik bu bölümü kullananlar da, senin bu sözettiğin konularda kendilerine tatmin edecek kadar da sığ değildir. Sanki hafızan silinmişg ibi konuşma şimdi. Sen de biliyorsun ki, burada, bu forumlarıng örüp görebileceği en güzel en ateşli tartışmalar yapılır. Çünkü bu bölümü kullanan insanların kalitesi, kafa yapıları, tecrübeleri, alt yapıları bunu gerektirir (gerçi sen herkesi küçümsesen de). Kusura bakma burası WoW bölümü değil. Eğer sen Wow bölümü diye geldiysen yanlış gelmişsin. Yani burada benim şu kılıcım var, benim bu itemim var tartışmaları yapılmaz. burada gerçekten oyun içinde de çok belirgin olan güç tartışmaları yapılır. Bilmem anlatabildim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thebaltaci Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 GOLGELERIN GUCU ADINA GÜÜÜÜÇ BENDE ARTIK ( HE-MAN ) ATIL ATILGAN :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Oyuna ara vermiş olsam da, oyun tecrübem, bilgim, birikimim ve oyun içi ilişkilerim senden daha güçlüdür. Bunu sen de çok iyi biliyorsung erçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Neyse beni uğraştırma hikayemi yazmakla meşgulüm. Herkesin anlayabileceği dilden yazmak zor gerçi ama uğraşıyorum işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 lol. bir sürü yeni başlayan insan var. Bir sürü ship kombinasyonu var, en iyisi diye birşey yok, herkes her ship setupınıda bilemez. herkes her savaştan haberdar değil vs. eve online la ilgili hikaye yarışması yapalım kisvesi altında abuk sabuk serzenişlerini dile getirmene izin vermiyeceğim. sana daha öncede söylediğim gibi beni şikayet etmek istiyorsan formatı belli. hakaret etmek istiyorsan bunu burada yapamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Ne o medyumluğa da mı başladın? Hikayemi yazmadan ne yazacağımı mı tahmin ediyorsun? SEN NEYMİŞSİN BE ABİİİ!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thebaltaci Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Glatheros said: lol. bir sürü yeni başlayan insan var. Bir sürü ship kombinasyonu var, en iyisi diye birşey yok, herkes her ship setupınıda bilemez. herkes her savaştan haberdar değil vs. eve online la ilgili hikaye yarışması yapalım kisvesi altında abuk sabuk serzenişlerini dile getirmene izin vermiyeceğim. sana daha öncede söylediğim gibi beni şikayet etmek istiyorsan formatı belli. hakaret etmek istiyorsan bunu burada yapamazsın. Oyuna yeni başlayan arkadaşları forumdan değil ingameden yönlendiriyoruz, burayı da sataşma,tartışma,eğlence ama en sonunda dost kalma platformu olarak kullanıyoruz .. Birşeyler öğrenmekse amacın sana da eğitim veririz küsme ama insanları bi rahat bırak istedikleri gibi eğlensinler Küfür vs gibi olaylar oldumu zaten yöneticiden önce biz müdahale ederiz yöneticiye görev bile düşmez ( Kapiş ? ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 gerçekten diyecek birşey bulamıyorum sana thebaltacı. "siz" kimsiniz? yöneticiye iş düşmese keşke. ama küfürü gelip eden sensin. burayı sen her istediğin amaca yönelik kullanamazsın. Özelliklede insanlara sataşma amacı ile. sen yeni oyunculara ingameden destek veriyor olabilirsin. o senin tercihin. herkesin accountu aktif değil, yada daha başlamamış merak eden insanlar olabilir. ara vermiş insanlar olabilir. yada sizleri oyun içinden tanımayan insanlar. Forumdan bilgi paylaşmanın manasınıda anlatmam gerekicek sana anlaşılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thebaltaci Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Glatheros said: gerçekten diyecek birşey bulamıyorum sana thebaltacı. "siz" kimsiniz? yöneticiye iş düşmese keşke. ama küfürü gelip eden sensin. burayı sen her istediğin amaca yönelik kullanamazsın. Özelliklede insanlara sataşma amacı ile. sen yeni oyunculara ingameden destek veriyor olabilirsin. o senin tercihin. herkesin accountu aktif değil, yada daha başlamamış merak eden insanlar olabilir. ara vermiş insanlar olabilir. yada sizleri oyun içinden tanımayan insanlar. Forumdan bilgi paylaşmanın manasınıda anlatmam gerekicek sana anlaşılan. LOL sen kimsin ki bana birşeyler öğretecen ??? Beni misibüs şöförü mü sandın karşılıklı atışacak ?? Bulan buluyor ingame bizi senin olmadığn dünya kadar forum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Valla İlhami'den burada Glatheros'un herkese yaptığı hakaretleri içeren ve silinen yazıları tekrar koymasını rica ediyorum. Nedir bu kardeşim, Ben sütten çıkmış ak kaşığım tavırları ya. Bir insan bu kadar mı kendini beğenmiş olur. Ya Glatheros, oyun içinde hiç bir Türk oyuncunun seni istemidiğini mi yazalım şimdi buraya. Eve Türk oyuncuları içinde istenmeyen kişi olduğunu mu yazalım. Ne yazalım yani. Kusura bakma gerçekler acıdır. Herkesin bulunduğu, Tüm Eve türk oyuncularının olduğu MERKEZ kanalına bile girmekye korktuğunu mu yazalım. Ne yazalım da seni ikna edelim, yüzüne bir ayna tutalım bilemedim ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 senin oyun çevrenin benimle oyun oynamak isteyip istememesi beni ilgilendirmiyor, zira türk,yabancı yeteri kadar arkadaşım var oyun içinde sonuçta mmorpg oynuyoruz birbirini sevende olabilir sevmeyende. merkez kanalına girmememin sebebi orada dönen muhabbetlerin beni ilgilendirmemesi/ zevkime hitap etmemesi, bir insan oyunun chat kanalına girmekten neden korksun ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Ben de onu soruyorum ya. Neden korkuyorsun? Hayır ozaman git yabancı Eve forum sitelerinde yaz kardeşim. Madem orada dönen muhabbetler seni ilgilendirmiyor, söyleyeyim sana oradaki muhabbetler de tıpkı buradaki muhabbetlerin aynısı. Yani insanlar birbirlerine setup verior. Yardım ediyor v.s v.s. Ha arada çıkıntılık yapanlar da oluyor. Onlar da işte kendiliğinden silinip gidiyor... malesef bir türlü silinip gidemediniz siz işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thebaltaci Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Glatheros said: senin oyun çevrenin benimle oyun oynamak isteyip istememesi beni ilgilendirmiyor, zira türk,yabancı yeteri kadar arkadaşım var oyun içinde sonuçta mmorpg oynuyoruz birbirini sevende olabilir sevmeyende. merkez kanalına girmememin sebebi orada dönen muhabbetlerin beni ilgilendirmemesi/ zevkime hitap etmemesi, bir insan oyunun chat kanalına girmekten neden korksun ki. Hadi keloğlan gibi al takke ver külah yapalım ve bir soru soralım ortaya *Bir adamın 100 kişilik bir grup içerisinde yanında olan kendisini seven sadece ve sadece ''KRALIN DALKAVUKLARI'' varsa (max 2 kişi ) bunun adı nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 evet bunu pati tarihinde ilk defa yapıyorum ama, eve online bölümünden bir moderatör iki üyenin access'ini alıyorum. çocuk değilsiniz, büyüyün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Glatheros said: merkez kanalına girmememin sebebi orada dönen muhabbetlerin beni ilgilendirmemesi/ zevkime hitap etmemesi o kanaldan banlanana kadar o kanalda takılıyodun sende. Lütfen birbirmizi kandırmayalım :) Hatta burdaki hareketlerinin bir çoğu oyundan içinde kalmış yaraların intikamı kendi çapında. Ama neyse biz seni bu halinle sevdik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 ne drama döndü ya oyun için ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Adamlar sivil darbe yapti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ronin22 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Puhahaaha Ne modluk kalmış ne üyelik ahahahaha Pati tarihine de geçtiniz ahah ahah yetmez hatta zuhah yok yok puhamuzuha höh Allahta Sizi güldürsün:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar