thebaltaci Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Gezerken gözüme ilişti bir okuyayım dedim ne oluyor diye forumda ve bir başlığı görünce aklıma bir hikaye geldi hani hepinizin de malumu ''Baba ve Oğul arasında geçen - Okumak ve Adam olmak Hikayesi '' Muhtemelen Buraya son yazı yazabiliyor olmam olacak ve birilerinin birilerine dediği gibi ''ha ...... r '' dedim bile.. ''bu ikinci uyarilisin. 3. su olmasin lutfen.'' kendini bilmez çapsız bir adama moderatörlük verirsen ve o adam kendini kaf dağının ötesinde sanıyorsa ve saygı,sevgi nedir bilmiyorsa ben herkesi ''ha......r''demeye davet ediyorum.. İnsanların eğlendiği, birbirlerine takıldığı,şakalaştığı bir ortamda kimse ambargo koyamaz, koydurtmam... adı,sanı ne olursa olsun isterse babam olsun aynı tepkiyi veririm .. Sn.adamlıkdan nasibini almamış moderatör olunca g...ü kalkan şahsiyet sen kimsin ki insanları bu ikinci üçüncü olmasın diye uyarıyorsun.. sen kimsin ki insanlara ambargo koyuyorsun ?? sen kimsin ki insanların özgürlüklerini kısıtlıyorsun ?? Forum acc'umu da banlayabilirsin istersen çok da ''....'' PS:korktuğumdan değil aile bireyleri de okuduğu için ..... ları kullandım terbiyem el vermedi .. Sıkıntısı olan ingame aynı nick ile -barbaros hayrettin karakterinden ulaşabilir ......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 haklısın kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Balta sen her zaman doğru adamdın. Kıçıkırık bu sonradan görme umarım hepimizi banlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar