Leadman Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Evet fena koydu açıkçası. Apartmanın en üst katı hariç kalanları hepsi öğrenci, yaşlı başlı herif niye tutuyorsa buralardan ev anlamış değilim.
Leadman Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Sanmam. Kafasında saç kalmamış, performans veremez o haliyle; neyine onun sevişmek. Anca götünü parmaklıyordur.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Leadman said: Bizim yan komşu gece yarısı kapıyı çaldı bundan 1 ay önce. Haxball turnuvası vardı Pati'de, biz de öküz gibi bağırıyorduk saat 2 sularında; turnuva maçını kazandığımız sırada. Sonra duvara vurdu yandaki yaşlı herif. Sonra kapı çaldı, açtım ve şu diyalog yaşandı: - Özürlü mü var orada? + Hayır? - Özürlü gibi sesler çıkartmayın öyleyse. - Tamam. Dedim ve kapattım yüzüne. Şerefsiz herif ya, pompalı olacak kafasını dağıtacaksın... Bizim iki üç gülüşme sesimize bok atan herif, milletin sevişme sesinde ne yapıyordu acaba. cevabı çok uzaklarda aramamak lazım
Leadman Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Cımbızla kelime aramayın yahu. Tam zamanı hatırlamıyorum aslında. Sözlük'e de yazmıştım bu olayı sıca sıcağına, oraya bakayım bir de... Edit: Gece yarısı değil 2-3 gibi olmuş olay. Evet. Oraya da öyle yazmışım.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 cımbızla aramaya gerek yok.. gecenin 2 sinde anıra anıra bağrıyorsan kapına adam tabii ki de gelir benim komşum yapsa ben de giderim siz dayıya koz vermişsiniz, dayı da kullanmış. bir daha benzer bir performans yapmazsınzı olur biter
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 sevişme sesinden kimse rahatsız olmaz ki abi.
Leadman Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Haklı tabii adam, ben bir şey demiyorum ona. Ama öğrenci evinde olağan şeylerdir bunlar, pat diye çıkıp özürlü falan demesi hoş değil. Ayrıca "uyuyoruz çocuklar, biraz sessiz olun" falan dese eyvallah demicek değiliz. Neyse.
Leadman Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Zaybird said: sevişme sesinden kimse rahatsız olmaz ki abi.Sirkeci yardırıyor yine burada: http://www.uludagsozluk.com/e/8183613/
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 duvara "tok tok tok" diye vurak yatak başından ve anırarak orgazm olandan bence rahatsız olunur.. halbuse her sevişen "mmmhh fffhhh oohhh aaahhhhh" sesleriyle gelse biz onlara kucak açarız ki
Leadman Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 olitere said: doru konuş dayııııı dicektinElimde kalacak. Büyütmek istemedim. :D
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 ahuahuahua yapın edin, sorun olmasın. adamdan iyi niyet bekleyin.. yihu! adam kapıya gelirken iki de bira kapar ya.. "gençler. sessiz olun.. al bira" der. di mi ama.
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Öğrenci evi ayrı bi ev statüsünde değil. Biz de öğrenciyiz ama gece 2'de3 anırmıyoruz. Kaldı ki ben komple öğrencilerin kaldığı bi mekanda oturuyorum, ona rağmen hakkım değil. Adamın kapınıza gelmesi bile hoş değil, getirtmemeniz lazım. Minimum 20 yaşında olan bi insan saat 2'de anırılmaması gerektiğini bilmeli.
Leadman Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 SeaGle said: Öğrenci evi ayrı bi ev statüsünde değil. Biz de öğrenciyiz ama gece 2'de3 anırmıyoruz. Kaldı ki ben komple öğrencilerin kaldığı bi mekanda oturuyorum, ona rağmen hakkım değil. Adamın kapınıza gelmesi bile hoş değil, getirtmemeniz lazım. Minimum 20 yaşında olan bi insan saat 2'de anırılmaması gerektiğini bilmeli.Biz rahatız aslında. Üst komşumuz gecenin 11'inde piyano çalarken, biz oturma odasına kale kurup futbol oynayabiliyoruz. Tabii o herif geldi geleli düzen bozuldu. Evde futbol videomuz :D http://www.facebook.com/video/video.php?v=10150089654479025
senko Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 sigil hakli burda, bizde ogrenci evindeyiz ama emeklilerden daha az ses cikariyoruz.
Red Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 ya başkasının rahatsız olmasını geçtim ben kendim gürültüden nefret ederim yuksek ses müzik anıra anıra gülmek falan uyuz olurum hatta bu tarz konularda papaan gibi tekrarladıgım laflar var 'biraz daha bağır 4. kat net duymuyormuş' gibi
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 bizim apartmanda gece 2 de hayvan gibi bağırsalar çekmecedeki desert eagle ile dalarım daireye.
senko Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 gurultuyu bende kaldiramiyorum artik zaten, saat 1 de salonda ses yapsin birileri asil ingiliz edasiyla girip dingo'nun ahirimi lan bura diye bagiriyorum. hepsi susuyo zaten, bi daha da ses cikarmiyorlar. Affeirm onlara
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 aklıma gecenin 3 ünde babamın yatakdan kalkıp youtube dan izledikleri videolara anıra anıra gülen arkadaşlarıma "sizin eviniz yok mu?" diye çıkışm aıs aklıma geldi.. adamlar aylarca giremediler evime AHAHAHAHA "baban varsa biz yokuz, çok kızıyor" tabii çocukları kovarca konuşması ve kibarca gitmelerini istemesi de muazzam bir şeydi
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Ya üst komşun da piyano çalmasın, idare etmek zorunda da değilsin. Finali vizesi var, hadi onlar ortak şeyler. Quizler var ödevler var. İnsanın tepesinin atık olduğu zaman var. Hastalık var. Üzüntülü zamanlar var. hacivat bilmemne eder karagöz cereme çeker'e gitmemesi lazım işin. Gündüz ses olur. Ya da ne bileyim 10-10-30 a kadar orta halli bi gürültü olur. Tabi o da sınırı aşmadan yine. Bi parçayı çok seviyorsundur, full ses dinlersin 5 dakika (a change of seasons dinleme tabi) ona kimse bişey demez. Ama kalkıp bi albümü full ses dinlersen ""ee kafama tecavüz mü ediceniz lan" diye çıkar biri. Haksız da değil. Benim hep savunduğuğum şeydir, türk milleti apartmanda yaşamaya uygun bi millet değil abi. Gecekondu olsun müstakil olsun, bizim millet ancak onun kültürünü biliyor. Yoksa toplu halde yaşamanın zerre görgüsü yok. Burda sadece sana değil genel olarak konuştum tabi.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 abi zaten apartman muhabbeti en leş şey, hele bir de ses yalıtımı yoksa.. çok kötü ya resmen kalitesiz bir yaşam şekli.. bende apartmanda oturuyorum ama en üst kat allahtan
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 ama en kralı apartmanda bahçe yada çatı dubleksidir çok büyük olmasına gerek yok, yeter ki yaşam ve uyuma/çalışma alanı iki kata ayrılsın yeter
senko Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 duvarlar fln inceyse sorun buyuk oluyor hakketen. simdiki yeni evler guzel ama ses konusunda.
Öne çıkan mesajlar