ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mrb. Arkadaşlar bildiğiniz gibi script konusundan daha çok shard reklamları var bundan sonra bu yasak olsa olmazmı? Gerçekten sıkıldım artık ve çevremdeki bir kaç kişide benim gibi düşünüyor spheresvr.exe'yi çalıştıran paticik'e atlıyor buna bir çare bulmak gerekiyor. Her shardın bir reklam hakkı var diyeceksiniz ama bir yere kadar bugün 4 5 tane shard açıldı bu hergün boyle. Shard reklamı yapılmasın sadece yukarıdaki başlık altına yazılsın ve listeye eklensin olsun bitsin.Kesinlikle daha mantıklı. Cevaplarınızı bekliyorum.[signature][hline]| ||| || |||| ||| || |||| || || ||| || ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 katiliyorum.[signature][hline]o3wnz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrapper Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: Xharloan, 05 Eylül 2004 21:48 tarihinde demiş ki: Mrb. Arkadaşlar bildiğiniz gibi script konusundan daha çok shard reklamları var bundan sonra bu yasak olsa olmazmı? Gerçekten sıkıldım artık ve çevremdeki bir kaç kişide benim gibi düşünüyor spheresvr.exe'yi çalıştıran paticik'e atlıyor buna bir çare bulmak gerekiyor. Her shardın bir reklam hakkı var diyeceksiniz ama bir yere kadar bugün 4 5 tane shard açıldı bu hergün boyle. Shard reklamı yapılmasın sadece yukarıdaki başlık altına yazılsın ve listeye eklensin olsun bitsin.Kesinlikle daha mantıklı. Cevaplarınızı bekliyorum. +1[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSerial Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Durun bende acıyım bı shardda ondan sonra cartcurt shard hızmetınızde ph acık www.cartcurtonlyrp.cjb.net 989898 x ba$lanııyor... ohh yaptımm ________________ Evt ya ne bu reklam sacmalıqı olmaskı ama +1 :)[signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ |||||Yapim aşamasında||||| ||||||||||||||||||||||| 01001010101011010010110 [spo1=rekksss]xharloan: yaw rexx ben qozluklerımı bulamııom nerede bunlar all allaa.. rexx: Olm senin zaten gözlüğün yoktuki xharloan: Hay allah esti işte :) [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 En güzeli Uo Reklam diye bir bölüm açılmasıdır. Katılanlar?[signature][hline]In RunUO We Trust KrynnOnline Owner & Core Developer Contact: [email protected] (MSN ve Mail) Dalamar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrapper Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Dalamar aynısını ben demistim ama takmadı kimse :)[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 ne gerek var ki yasaklamaya? sonucta burasi emulator yeri ve insanlar reklam da yapabilir.Konu ile alakali sonucta.Zaten her shardin 1 reklam hakki var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Bence de mantıklı katılıyorum ama, bunu yeri burası değil, paticik.com bölümü.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Brook[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SorroW Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 +1[signature][hline] Abe Script nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: _Dalamar_, 05 Eylül 2004 22:50 tarihinde demiş ki: En güzeli Uo Reklam diye bir bölüm açılmasıdır. Katılanlar? +1 kesinlikle hakli[signature][hline]Helarus Catviezel.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: _Dalamar_, 05 Eylül 2004 22:50 tarihinde demiş ki: En güzeli Uo Reklam diye bir bölüm açılmasıdır. Katılanlar? +1[signature][hline]SlayerTR Lucas Kral Yokken Efelenir Çakallar , Kral Yokken Coşar Soytarılar Verilen Her Aranın Bir Sonu Vardır... Kral Mekana Dönünce Köpekler Ayağa Kalkar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roanoke Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 dalamar komik trajedik mantikli gibi bişi oldu[signature][hline]Roanoke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 bi zararı yok bize, nerden çıktı şimdi[signature][hline]who is tazmanyak? | www.willow.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AruzieL Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Bu kadar cok serverin acilabilecegini nebula scp lerini piyasaya suren sahislarin dusunmesi gerekirdi ondan sonra da kimse yine mi server acildi , onune gelen aciyor gibi laflar kullanmamali bence...Sadece scp isinde kendini gelistirenler server acabilecek duruma gelirlerdi o da simdiki hesaba gelirdi boyle bir durumda acilacak server sayisi buyuk oranda duserdi ve boyle topiclerden kurtulurdunuz...Sadece sahsi fikrim kavga etmek istemem kimseyle...[signature][hline]Sanitar Shard.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: Eternal, 05 Eylül 2004 16:35 tarihinde demiş ki: Benimde thread boyunca anlamadıgım bir konu var.. Niye insanların shard acması size bu kadar batıyor..Bırakın açan istedigi kadar shard açsın.Elbet kalite ve elite shardlar kendini kısa sürede ortaya çıkarıcaktır.. Neyin derdindesiniz yani..Size maddi veya manevi yönden zararımı oluyor bu acılan 40 tane shardın.. [signature][hline]Boo www.willow.gen.tr Shift Protector thanatos, 4 eylül 2004 00.30 tarihinde halıya kusarak demiş ki: BEN SARHOŞ DEĞİLİM, BAK BİLİNCİM YERİNDE O BİLGİSAYAR.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Reklam bölümü açılmasına karşıyım çünki pati olduğu gibi ayrı bir şey iş ticari değilki onlar reklam alsınlar yada versinler saçmalamayın bu şekilde idare edip gideceğiz.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Nomuka sonduta lay dimon ... Ada.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Eternal bana batan hiç bir şey yok ama bu sana battı anlaşılan güya scripting tartışma forumu %90 reklam var. Reklam yapılmasına karşıyım. Dalamar reklam bolumu açılmasıda asla olmaz paticikde boyle bir şey olması bence hoş olmaz. Reklam yapma yasaklanacak olacak bitecek. Zaten hangi shardın açılırsa açılsın reklamında kavga oluyor :) paticik geleneksel 1231541 açılan shard kavgaları oluyor. mantıklı bir istek olduğunu düşünüyorum. unutmayınki burası UO Emülatörleri. reklamın emü. ile ne alakası olabilirki?[signature][hline]| ||| || |||| ||| || |||| || || ||| || ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Magget Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 said: _Dalamar_, 05 Eylül 2004 22:50 tarihinde demiş ki: En güzeli Uo Reklam diye bir bölüm açılmasıdır. Katılanlar? +1 ama resklam olarak değil yeni açılan shardlar olarak açılırsa daha güzel olur hemde anlamlı olur[signature][hline]A.A.K.O.C Shadows in the life ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 bu topic paticik.com bolumune taşınsın istiyorum. gerçekten onemli bir durum.[signature][hline]| ||| || |||| ||| || |||| || || ||| || ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gremlin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 ya her shardın bir reklam hakkı olması bence mantıklı ama bu hak sadece yukardaki topic de adı geçen shardlar için olsun madem shardını tanıtmak istiyosun ilk önce yukardaki listeye gir ondan sonra bence böyle çok daha mantıklı olur.... herhangi bi yetkili bu işe el atmalı bronx da bu durumdan çok şikayetçi bence bi çaresine bakılmalı....[signature][hline]Baggio, 03 July 2003 18:32 tarihinde demiş ki: Sphere bolumunun 2 hafta kadar once atildigi Oyunlar bolumunden Ilgi Alanlari'na alinmasi icin kampanya baslatiyorum, katilanlar bi reply seetsinler suraya. Baggio, 03 July 2003 19:42 tarihinde demiş ki: Burasi Scriptsharing bolumu yanliz, UO degil omer_gnr, 03 July 2003 20:48 tarihinde demiş ki: Yanlış düşünüyorsunuz arkadaşlar UO oyundan başka birşey değil. gremlin483 şu anda dio ki: İsteyen istediği yorumu yapsın artık... MY ICQ[/b]=Listeye Ekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Worth Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 yeni açılan shard lar kısmı yada rekalm bölmüde saçma geldi bana. Scripting & UO Shard Adresleri kısmına herkes bilinçlice yazmayı başarsa gerçekten güzel olur orası onun yeri açılan server ların hepsi orda ve oraya ayrıntılı açıklayıcı bir yazı ile rekalmlarınıda gayet güzel yapabilirler.forumlara yeni gelen birisi topic isminden orada uo sever larının isimlerini yazabileceğini anlayabilir bu kadar iq su düşük birini tanımıyorum.ee girdiğinde de görecetir yazıları.reklamda başarıyla tamamlanacak. Scripting & UO Shard Adresleri kısmını daha dikkatli kullanalım sonuçta oraya mesaj yazmak yasak değil kitli bi topic te değil herkes reklamını oraya yapsa çok iyi olur.[signature][hline]Kolayoyun Online Gaming Network CSAdmin.org Online Gaming Olorin UO Shard NOS Clan CS Server [NOS]RedHotRyder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SimSeK Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Açabilen açsın yaw, kullanıcılar zaten kısa zamanda hangisinin kalıcı, hangisinin gidici olduğunu kavrayabileceklerdir. Bence esas önemli olan, insanların başkalarının yaptıklarına/emeklerine olan saygıları. Birisinin yazmış olduğu bir script'i alıp kullanmakta bir kötülük yok da, bunun sadece isim yazan bölümlerini silip kendi ismini yazmak tam anlamıyla saygısızlık olur bence. Ha sözüm meclisten dışarı, konuşmam genel içerikli :) SimSeK Theselia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Worth Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 kaldıki bi çok staff üyesi imzalarında reklamları gayet başşarılı şekilde taşıyor bakınız.... benim imzamda olduğu gibi.bunu yazarken tamamen reklam amaçlı yazdım ben mesela imzamı reklam olsun diye öyle yazdım.tabi herkes bunu böyle yapmasına rağmen itiraf ve kabul etmekte zorlanıyor.[signature][hline]Kolayoyun Online Gaming Network CSAdmin.org Online Gaming Olorin UO Shard NOS Clan CS Server [NOS]RedHotRyder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar