Chemical Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 evde delikleri gereğinden büyük bi çay süzgeçi var, incecik olan süzgeçler tıkanıp, paslanıp, kir tutup atıldığı için, bu en azından 15 yıllık büyük delikli paslanmaz süzgeç (buna benziyor) evrimsel olarak bütün diğer süzgeçleri arkasında bırakıyor. fakat ne varki delikler çok büyük, ömrümü tükettin be süzgeç çayla beraber posayı da içmicem diye ağır ağır eğiyorum bardağı ki posa dibe çöksün, sadece çay gelsin, ama limit sıfıra yaklaştıkca posa gene geliyor, bi dibine kadar içemedim şu çayı, ziyan lan yazık lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 GARBAGE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 SEN NASIL END. TASARIM ÖVRENCİSİSİN!!!! üste küçük ince bir bez ser bence. minik kahve filtreleri kullan. gözlerin kapalı iç, parçalar sana küçük sürprizler yapsın. hayata pozitif bak, bardağın %98i çay! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Bence çık biraz hava al senin derdin çok abi ne desem bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 http://www.mudo.com.tr/MudoStoreImages/productImages/01109bd0-c155-4896-a506-d4bc0547d9fapd.jpg bunlar çok iyi. öneririm kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 %98 çay da, %2'i geri kazanandır gerçek tasarımcı fds şaka lan şaka, alıştım ben, dibine kadar içiyorum çayı posa mosa dinlemeden, bi de şeker erimemişse dipte ohh şerbet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 adamın derdine bak ya meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 çaya eritemicek kadar şeker koyanları anlayamıyorum. düşünemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Lyvanna_Dolores said: çaya şeker koyanları anlayamıyorum. düşünemiyorum. fixed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 çaya şeker konur ama en fazla 1 tane 4-5 şekerle içen sapıklar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Sparkcaster said: Lyvanna_Dolores said: çaya şeker koyanları anlayamıyorum. düşünemiyorum. fixed şekersiz içerim ben de. sadece belli bi miktara kadar saygım var şekerle içenlere. edit: heh red demiş en fazla 1 tane diye . evet birden fazla şeker koyanlara saygım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 ben çayı şekersiz içmeyi beceremedim hala ya. bi kupaya 1 küp şeker atıyorum. bu seviyeye kadar gelebildim sdf. ama ekinezya çayına şeker atmadan içiyorum nası oluyosa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 inanmiyosaniz da saygi duyun. 2 seker atarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 kupada içince 1 şeker lazım oluyor fakat ince belliye şeker atmıyorum hiç.çok vıcık bişi oluyor içimi bayıyor yoksa 1 şeker bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 çaya 3-4 şeker atıyorum, ama içtiğim çayın miktarı 1.5 su bardağı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 gidin nesquikli süt için bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 niye öyle dedin ya ben içiyorum nesquik sabahlarıda haftada 1-2 bebe bisküvisi yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 kırmızı bi kutusu vardı üstünde erimiş çikolata resmi vardı sanırım pınarındı. nesquik çok overrated. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 bebe bisküvisini muzlu sütün içine koycaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 nesquikli sut de cok iyi olurdu simdi ya, cikolatali cornflakes var ama ayni olmuyo o da :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Dartanian said: bebe bisküvisini muzlu sütün içine koycaksın. muzlusütmüğ :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 şeker erimez,çözünür der kaçarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 şeker yerine bal kullanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Lyvanna_Dolores said: Dartanian said: bebe bisküvisini muzlu sütün içine koycaksın. muzlusütmüğ :( evet bebe bisküvili böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 ince belli bardağa 3 şeker atarım ben hep saygı duyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar