Maddog35 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Evet arkadaşlar başvurularınızı bekliyorum ayrıca dalga gecen arkadaşlara hala kulak asmadıgımı bildirmek istiyorum. The coder bu sitede en sevdiğim en takdir ettiğim kişilerden biriydin. Senin gibi yardım sever bi insanın bile dalga geçmesi beni gercekten hayal kırıklıgına ugrattı. Msn [email protected] icq 106863925 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maddog35 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 said: Larethian, 06 Eylül 2004 03:28 tarihinde demiş ki: neden shardın ismini sen koyacaksın belkide en uygun ismi o bulmuştur yani belkide bulduğu ismi sende çok beyeneceksin. çünkü tarfik kazasında ölen abimin bi projesiydi bu ve ben onu devam ettirmek istiyorum. İsminide o yüzden onun istediği ismi koyucam ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 İyi güzelde serverin adını "Mahmut" "Ziya" filanmı koyucaksın yoksa nicki filanmı ? Yanlış anlama şaşırdımda[signature][hline]In RunUO We Trust KrynnOnline Owner & Core Developer Contact: [email protected] (MSN ve Mail) Dalamar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devhochi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Bi arkadaşım var benim çokh ilgili ben ona söliyim bi...[signature][hline][spo1=Aç beni :P]İmzamdaki beynini yedirmek isteyenleri sayısı 78 olmuş . Ne çok beynini yedirmek isteyen varmış :P Bu zamana kadar bunlar bu kadarmış biz bilmiormuşuz...[/spo] Beynini yedirmek isteyen tıklasın http://kevan.org/brain.cgi?devhochi [ quote ]xueshen, 13 Ağustos 2004 01:42 tarihinde demiş ki: heheheheh ben 190 pingle combo yapmış adamım hehehhee[ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar