Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Scripter arıyoruz!

Maddog35

Öne çıkan mesajlar

İnsanlara pm yoluyla ulaşabilirsiniz.
Bu şekilde biraz amatör olmuş bence..[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Brook[/i]

Sosyal ağlarda paylaş

bronx un scriptiyle server açılınca size işkence fln mı yapıyorlar ? size zararı ne bunların bunu anlamıyorum..[signature][hline]SlayerTR Lucas

Kral Yokken Efelenir Çakallar , Kral Yokken Coşar Soytarılar Verilen Her Aranın Bir Sonu Vardır... Kral Mekana Dönünce Köpekler Ayağa Kalkar...

[Bu mesaj Lucas1 tarafından 05 Eylül 2004 23:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya gercekten sizi anlıyamıorum bunun neresinde kötü bi niyet veya başka bişey var? Buraya girdim insan gibi başlıgımı attım ve espiri olsun diye sadece shperede yüklü yani bitek scripter eksiğimizz kaldı server acmak için dedim. Ama siz herşey dalga geçerek kendinizi yücelttiğini sanıyorsunuz. Başka başlıklara baksam kesin hepinizin gereksiz yazı yazmayın diye çığrınışlarınızı okyabilirim ama asıl gereksiz konuşmayı siz yapıyorsunuz. Buraya bu konuyla ilgilenmiyorsan veya yardımcı olamıycaksan neden mesaj atıyorsun. İstediğiniz kadar dalga geçin hiç önemli değil. Hatta yağtınız espirilere ben bile güleyim. Belki dahada yücelirsiniz.

Tekrarlıyorum scripter arıyoruz yardımcı olabilecek arkadaşlar

icq 106863925
msn [email protected] dan bana ulasabilirler.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nereghal, 05 Eylül 2004 23:18 tarihinde demiş ki:
said:
_Dalamar_, 05 Eylül 2004 22:50 tarihinde demiş ki:
Siz ne diyorsunuz benim makinamda windows bile yüklü :D

*koptum ya*:D

ayrıca Nereghal imzandaki adamın eğer ruhuna birazcık saygın varsa insanları küçümseme. Unutma herkez eşittir.
Sosyal ağlarda paylaş

aslında scripter aramaktansa burada sponsor bekleyen bir çok arkadaşımız war onlara yardımcı olsan bi el atıversende o arkadaşlarıda kendinide mutlu etsen olmazmı. Bence bivrip ile bir görüş bu iş için ideal kişidir umarım anlaşabilirsiniz.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için...
Nomuka sonduta lay dimon ...
Ada.net
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Maddog35, 06 Eylül 2004 01:01 tarihinde demiş ki:
ya gercekten sizi anlıyamıorum bunun neresinde kötü bi niyet veya başka bişey var? Buraya girdim insan gibi başlıgımı attım ve espiri olsun diye sadece shperede yüklü yani bitek scripter eksiğimizz kaldı server acmak için dedim. Ama siz herşey dalga geçerek kendinizi yücelttiğini sanıyorsunuz. Başka başlıklara baksam kesin hepinizin gereksiz yazı yazmayın diye çığrınışlarınızı okyabilirim ama asıl gereksiz konuşmayı siz yapıyorsunuz. Buraya bu konuyla ilgilenmiyorsan veya yardımcı olamıycaksan neden mesaj atıyorsun. İstediğiniz kadar dalga geçin hiç önemli değil. Hatta yağtınız espirilere ben bile güleyim. Belki dahada yücelirsiniz.

Tekrarlıyorum scripter arıyoruz yardımcı olabilecek arkadaşlar

icq 106863925
msn [email protected] dan bana ulasabilirler.

Aslında bana garip gelen kısım şu herkesin scripter aramasını normal buluyorum ama benim bildiğim npc ler ve buna benzer itemlerin spawnları yerleştirilmeden önce genellikle scriptlerin editlenip, yazılıp gözden geçirilmesi gerekir. bu sayedede hatalar ve buglar en aza indirgenip sağlıklı serverler kurulur, ama hayır bizde b uşekilde değil önce npc ler koyulur sonra komple scriptler uzerinde oynamalar yapılır hatta ve hatta world spawner scriptleri kullanılır. amaç sadece bir server açmaktır. sphereserv.exe'ye bi dclick sonra aa server açılmış. hataları gözardı eder yoluna bakmaya çalışır ve gözlerini gerçeklerden soyutlamış bir şekilde yoluna devam eder. sonra en fazla 1 ay geçer ve ismini talihsizlik koyduğu bir nedenden dolayı ya server reset yer yada ebediyen kapanır. işte bana enteresan gelen şey budur. yani şuanda 3 serverin scriptlerine az uz yardım ediyorum sadece fix ve benzeri şeyler bakımından adamlardan 1'i buraya topic açmış serverimiz bakımda scripterimizle tartıştık yenisini arıyoruz diyor. bi girdim adam abana elinde full world ve full scriptpack varsa yolla garanti scriptersin dedi. başka bi yere girdim adamların serverinde 15 kişi var 13'ü edit ve edit yapmıacz kalıcı bi shard açıcaz demişler bide host kiralamışlar. ben bu mantığı anlıyamıyorum. uo nun yeri bukadarmı kötü. adam koyuyor bronx un scriptlerini tek bir fix yok sonra bug abuse 96 saat tak jail. hayır aslında asıl suç serveri açanlardada değil orada oynıyanlarda. biz burda her açılan servere başarılar dersek ve girip serverlerinde oynarsak herkesde böyle yüz alır ve yoluna buşekilde devam eder. yanlış anlamayın genelleme yapıyorum
yanlış birşey söylemişsem affola. umarım bu yazıyı doğru yerde yazıyorumdurda yine laf işitmem :)
Sosyal ağlarda paylaş

maddog sadece tek bişey soracam amacın nedir ? diyelim buradan bir scripter buldun eeee sonra scripter le anlaştınız fln fln ondan sonra scripterle kavga ettin hostta para yetiştiremiyorsun fakat player sayısıda 150 fln ne yapacaksın ??? sen al senin server olsun eeeeeee ismini ben koyam Owner ben olacam serveri sen ayarla hadi koçum sana güveniyorum player sayısı 70 i geçince millete hava atmalar ben bu serverin ownerıyım fln yeter be canıma tek etti ipini koparan server açıyor buna bir dur dememiz lazım ... vergi fln koysalar server için ne bileyim başka bişey.... ilk önce işe başlamadan önce herkezi toplarsın ve 0 dan başlarsın anladın mı ?? devo su fln hepiniz aynı yerden oynarsınız bilgisayarlarınız ve internet bağlantınız yüksek olur server ı 0 dan inşa edersiniz bir scripter aramayla server kurulmaz bunuda bil ..
Sosyal ağlarda paylaş

Hım serial sende o ipini kopranlardansın sanırım ben maddog un sponsoruyum. Adam haklı scriptere ihtiyaç war bunun neresi kötü + makina parası ödendi makina kapanmayacak + scripteri atacak belli bir süre sonra server benim havasına girecek kadar adi bir insan değil. Bunu böyle bilin.
Sosyal ağlarda paylaş

Alo Scripter 0800 999 99 99[signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__
|||||Yapim aşamasında|||||

|||||||||||||||||||||||
01001010101011010010110
[spo1=rekksss]xharloan: yaw rexx ben qozluklerımı bulamııom nerede bunlar all allaa..

rexx: Olm senin zaten gözlüğün yoktuki

xharloan: Hay allah esti işte :)
[/spo]

[Bu mesaj rexx tarafından 06 Eylül 2004 11:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...