Laorx Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Günlerini alkol ve tembellikle geçiren Arthur, hayatında her zaman iki şeye güvenmektedir: İlki ona hayatının sonuna kadar yetecek yüklü mirası, ikincisi de çocukluğundan bu yana hep yanında olan dadısı Hobson. Oysa sonunda hayatın gerçekleri onu da yakalar. Ailesi sürdürdüğü bu playboy hayatından vazgeçip ayarladıkları kişiyle evlenmesi karşılığında onu mirastan mahrum etmeyeceklerdir. Şayet bunu kabul etmezse, bilinmeyen bir geleceğe doğru yol alacaktır. http://www.youtube.com/watch?v=rtTVquZ2TFk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 komikmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 yeni bi arthur merlin dizisi zannettiydim allahtan degilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Aynen. Britanya mitolojisi üzerine bir şey daha dedim. Değilmiş, sevindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 çok bayık geldi trailer, french kiss esprisi falan çok zorlama olmuş filmin kendisi daha iyidir inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 konusu iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 aynen ilk başta haydaaa 2 arthurlu diziden sonra bir de filmini mi çekiyorlar dedi. ama çekebilirlerde bir reboot furyasıfır gidiyor. bu filme gelince trailer çok hoşuma gitmedi umarım trailerı kötü olup içeriği güzel olan sayılı filmlerden biridir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 herif sulu. ingiliz aksanı bile kurtarmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 bu adam kim yav, her yerde görüyorum. pek sevimli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar