xetraynex Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Selamlar, Cok basitce sunu yapabilmek istiyorum. Elimde x.psd x.jpg ve x.txt var ayni isimde. x.jpgyi ve x.txtyi alip x.psd icine yapistirmak istiyorum birer layer olarak. pozisyonlari cok da onemli degil onemli olan tek dosya haline getirebilmek. Bu islemi topluca yapabilir miyim x.psd y.psd y.txt z.psd vs... gibi 1000er dosya oldugunu dusunelim? Esleme dosya isimlerinden olabilir mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Actions diye bir bölüm var photoshop'ta. ordan new actions'a tıklayıp kayıt tuşuna bastıktan sonra 1 dosya için bu işlemi yap durdur ve kaydt bu action'ı. Daha sonra play tuşuna bastığında diğer resimler için aynı işlemi kendiliğinden yapıcaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 iyi ama dosyalari eslemeyi nasil yapacak? Ben yeni bir dosyayi import etmek istiyorum, actionsta bunu nasil gosterecem ve her dosya icin o aktarilacak dosya ismi farkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 horrible ın dediği gibi yapıcan. actions olayını netten biraz arastır anlarsın demek istediğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 txt dosyasını manuel olarak nasıl import ediyorsun ki? actionstan direk olmaz. bridge in place özelliği ile olabilir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar