Disappear Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Elimde 1,5 GB'lik Western Digital My Book vardi, usb'den mi artik neden bilmiyorum okuma hizi 1 mb/s'ye dusunce dellendim ve icini acip hard diski direkt sata yoluyla anakarta baglamaya karar verdim. Simdi bilgisayarda disk management'ta gozukuyor ancak unollacated space olarak gozukuyor. Bir sey yapmadan once emin olmak istedim, new partition dersem veriler gider mi? Giderse verileri kurtarmamin bir yolu var mi? Cevap vercek yarismaci arkadaslara simdiden tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 new partition yaparsan veriler gider. önce verilerini al sonra bas formatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 partition yapmadan icindeki verilere nasil ulasacam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 kutusuna geri tak. öyle al. ama hızı 1mb/s ye düştü demişsin. usb den 1.1 olarak görüyor olabilir mi bilgisayar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Dellenip sökerken MBR'ye zarar vermiş olabilirsin, ya da MBR kutunun connector kısmında tutuluyo olabilir. Tekrardan kutusuna takıp açmayı dene, eğer hala unallocated space diyosa GG. Yok eğer görünüyosa başka USB portundan falan deneyip yedeğini al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 ya hic degistirmedim slotu, onceden cok rahat calisiyodu. en son standart dandik bi video izlerken bile takilma yapmaya basladi. sonra ana hard diske kopyaliyim dedim videoyu, bi baktim 1 mb/s. bildigim kadariyla 1.1 calistiginda falanda, bu aygiti 2.0'a takarsaniz daha hizli calisir uyarisi falanda veriyo. anakarttan suphelenmeye basladim artik edit: kutusuna taktim, halen unallocated olarak gozukuyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 burdan once beni dogru konuya yonlendiren di, daha sonrasinda kendisini kurtaran programin adini yazarak buyuk bir kiyak yapan xetraynex'e saygilar ve sevgiler. getdataback adli program 5 dakikada butun verileri buldu, su an tek tek yedekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 ya seni üzerek motive eden bana ne demeli? <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 birader onu linuxta açardın kolayca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar