BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 said: arcane, 06 Eylül 2004 00:59 tarihinde demiş ki: ben bunlardan eve istiyorum, ucuz olsun istiyorum.itiraz edeni vururum eheh. eheh arcane sen de finlandiyalılar gibi eylem yap pankart falan yazıp "100 mbit internet istiyoz, her eve!!!" diye :p[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 kendi paranizla(yada ailenin) evinize boyle hatmi cektinizde bunlari buraya yaziyorsunuz anlamadim.[signature][hline]Ranger : Eldritch : Bard (Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 said: Raistin, 05 Eylül 2004 17:11 tarihinde demiş ki: bilkent iyiymis birde odtu nun lojmanlarına bakın.....daha da iyi.... said: Death, 05 Eylül 2004 17:02 tarihinde demiş ki: ustteki resimde hurriyet tower da cekilmistir ondada edit yokhtur said: mayfer, 05 Eylül 2004 13:50 tarihinde demiş ki: bu screenshot bendeniz tarafından geçen sene çekilmiştir. dosyaları ayıklarken buldum, koymaya karar verdim. tamamen gerçektir, hiç bi şekilde editlenmemiştir. bilkent'in optik kablolarına ve 100mbit bağlantısına saygılarımızı sunarız. [signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 06 Eylül 2004 13:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devhochi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 :P Hangi üniversitedeyse söle üniversiteye gelince ben de orayı kazanmaya çalışıyım :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 en iyisi odtu be cunku turkiyenin internet cıkısları zaten odtunun o yuzden hız oalrak odtu rulazz diorumbaska bir sey demiorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 baba üniversite dedin mi zaten interneti de baba olur. odtü bilkent falan filan hepsi süper.[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar