MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Arkadaşlar size bir duyuru yapıcam belki ihtiyacı olan olur diye.. Eğer üniversitede kaydınız varsa hiç sınavsız ayın 10'una kadar gidip kayıt yaptırabiliyorsunuz. Avantajı, 2 diplomanız oluyor.. Ve üstüne Bilgi Üniversitesinde MBA (bir çeşit yüksek lisans) yapabiliyorsunuz. Böylece mesela makine mühendisiyseniz üstüne işletme okuyup üstüne MBA yaparak, hem yöneticilik vasfınızı geliştirmiş olursunuz, böylece büyük mühendislik şirketlerinde yönetici olarak çalışma şansınız artıyor. Burdan gereken belgeler ile ilgili geniş bilgi alabilirsiniz..[signature][hline]Hiç bir şey yoktur ki, her şey varolsun.. --Saçma Lama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Evet çok süper birşey bu,ben mesela hem elektrik-elektronik okuyorum bir yandan da açıköğretim işletme.Ve cidden zorlamıyor insanı,sınavları vs çok kolay zaten.[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired) Forgon,the space orc |EVE| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar