Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

film izlerken bilgisayar sapıtıyo

FromTheHell

Öne çıkan mesajlar

abi ekran kartı kendi ayarlarıyla çalışırken hayvan gibi artifact yapıyodu. ekrandaki kıpırdayan her şey pembe pembe piksellere boğuluyodu. o sebepten yetmediğini düşündüm zaten psu'nun. ayar düşürünce sorun geçmişti, 2. harddiski takınca yine artifact başladı. ayarları biraz daha kısınca yine sorun geçti. psu yetersizliği var bilgisayarda ondan eminim de, şu sorunun onla alakası var mı onu bilemedim işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Zaybird said:

iyide ekran kartı 350W istemiyorki abi.sadece ekran kartımı kullanıyor PSU'yu?Hayır.işlemci,ram,HDD,usb girişleri falan hepsi PSU'dan güç alıyor.ekran kartına nazaran diğer parçalar daha düşükse 350W yeter.sorun başka yerde.

zaybird ne anlatiyosun abi sen
ben nerde ole bisi yazmisim ki
Sosyal ağlarda paylaş

evet garantiye götürcem sanırım. umarım kalmıştır 1-2 ayı falan garantide. driverı güncelledim, arkadaşla msnden konuşuyorum sadece, kamera falan açıktı. çat dedi şu ekran geldi;

ama hala karşı tarafın sesini duyuyorum hoparlörden falan. kasanın kapağı da açıktı, ısınan herhangi bi parça da yok, serindi bile hatta hepsi. antivirüs kurup taratıcam, devam ederse garantiye.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...