Cuce Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 erotik film izleme sapıtmaz. *vııııınnnn...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 iyide ekran kartı 350W istemiyorki abi.sadece ekran kartımı kullanıyor PSU'yu?Hayır.işlemci,ram,HDD,usb girişleri falan hepsi PSU'dan güç alıyor.ekran kartına nazaran diğer parçalar daha düşükse 350W yeter.sorun başka yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 abi ekran kartı kendi ayarlarıyla çalışırken hayvan gibi artifact yapıyodu. ekrandaki kıpırdayan her şey pembe pembe piksellere boğuluyodu. o sebepten yetmediğini düşündüm zaten psu'nun. ayar düşürünce sorun geçmişti, 2. harddiski takınca yine artifact başladı. ayarları biraz daha kısınca yine sorun geçti. psu yetersizliği var bilgisayarda ondan eminim de, şu sorunun onla alakası var mı onu bilemedim işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Zaybird said: iyide ekran kartı 350W istemiyorki abi.sadece ekran kartımı kullanıyor PSU'yu?Hayır.işlemci,ram,HDD,usb girişleri falan hepsi PSU'dan güç alıyor.ekran kartına nazaran diğer parçalar daha düşükse 350W yeter.sorun başka yerde. zaybird ne anlatiyosun abi sen ben nerde ole bisi yazmisim ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 ı DIDIDIID sesinin nedeni ram sanki ya. benim de önceden başıma böyle gelmişti. ekran kartına oc yapmıştım. böyle yapıyodu... ama sesin nerden geldiğini hatırlamıyom ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 sen değil abi ilk sayfada diyenler vardı.o ekran kartına o psu yetmez gibisinden bişeyler demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 psu olayını ben demiştim ya. yetmiyo olabilir demiştim. kesin bi yargıda bulunmadım sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 bu arada sorun biraz daha gelişti, oyunda da atmaya başladı. ilk sefer girer girmez attı. sonra tekrar girdim 5dk sonra attı. sonra tekrar girdim 40dk boyunca atmadı. bunla yaşamaya alışçam sanırım belli bi süre >.> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 ekran kartı driver'ı falan güncelle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 onu yapıcam şimdi, bi de şey sorcam. herhangi bi virus kaynaklı olabilir mi bu aptal şey ya? sinir oldum tekme sokçam kasanın içine artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 ben oyumu ekran kartı gg den yana kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 evet garantiye götürcem sanırım. umarım kalmıştır 1-2 ayı falan garantide. driverı güncelledim, arkadaşla msnden konuşuyorum sadece, kamera falan açıktı. çat dedi şu ekran geldi; ama hala karşı tarafın sesini duyuyorum hoparlörden falan. kasanın kapağı da açıktı, ısınan herhangi bi parça da yok, serindi bile hatta hepsi. antivirüs kurup taratıcam, devam ederse garantiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar