NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 http://www.southparkstudios.com/clips/153246/i-do-what-i-want Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 cok da lololo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Olay bitti, forum sakinleşti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 her gece böle bi event olsa keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 fap time aman blog time çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 dasaaa said: her gece böle bi event olsa keşkeAslında üstünde geyik döndürülen sitelerin sahiplerine fake bir hesapla ulaşsak ve burayı bulmalarını sağlasak süper olur. :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 hoş olmaz. kalpler kırılıyor. kız sinirlenmiş olayı kavrayamadığı için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Kızı arzuluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 ne demezsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 bi cirpida okudum, sticky yapasim geldi serefsizim. bir wannabe asi kizin sindirilisi by paticik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mongoose Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 abi kızla evlenebilirim durumum kötü ama mutlu yaşarız cidden ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 birinin bu kadinlara acilen troll kulturunu ogretmesi lazim yalniz. dasaa'nin yazdiklarini ciddi ciddi agresiflik olarak algilayabilmisse ya troll nedir 2011 yilinda ogrenememis ya da iq cidden tek haneli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mongoose Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Disappear said: birinin bu kadinlara acilen troll kulturunu ogretmesi lazim yalniz. dasaa'nin yazdiklarini ciddi ciddi agresiflik olarak algilayabilmisse ya troll nedir 2011 yilinda ogrenememis ya da iq cidden tek haneli. xxx burada olaydı :D bu arada kıza mail atıyorum şimdi [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mongoose Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 1dk 1dk 1dk kız buraya mı geldi ? oha abi özet plsoha abi özet plsoha abi özet plsoha abi özet plsoha abi özet plsoha abi özet plsoha abi özet plsoha abi özet plsoha abi özet plsoha abi özet plsoha abi özet plsoha abi özet plsoha abi özet plsoha abi özet pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 ya bir de bişi yapmadım ben T__T hatta kız said: agresif bir çıkış yapan her kadın pms dönemindeyse, erkekler günün 24 saati östrojen patlaması yaşıyor olmalı. biraz empati rica ediyorum, mümkünse. gibi bişi dedi. onunla bile dalga geçmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 said: 1dk 1dk 1dk kız buraya mı geldi ? hayır başka bi kız geldi abi.. mail falan da atmayın abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Big boss geldi buraya dasaa pasf sevimli troll yavrucuklarını gönderdi ağır geldi friendfeed twiterini kapatıp emo oldu. Bereket ağır trollemedik dava bile açardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 ben barış kardeşlikten yanayım a dostlar. sakinlik, kardeşlik mesajları verildi ff üzerinden hakaret edildiği öğrenilene kadar. ondan sonrasında ise biraz eğlenilmiş olabilir ama kız zaten buradan gitmişti ve kötü bişi denilmedi sanıyorum kendisine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mongoose Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 http://siminya.blogspot.com/2010/12/kendimden-bahsetmeyi-hic-mi-hic-sevmem.html vazgeçtim abi ahaha allaha havale ettim said: "Kış gelince çok sık işerim, işerken canım yanıyorsa buzkopan içerim. İç çamaşırı, çanta ve çorap biriktiririm. Devamı: http://siminya.blogspot.com/2010/12/kendimden-bahsetmeyi-hic-mi-hic-sevmem.html#ixzz1FrxqGWrV"] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mongoose Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 abi bu kız trollenmeye çok müsait abow http://siminya.blogspot.com/2010/12/kendimden-bahsetmeyi-hic-mi-hic-sevmem.html yorumlara gel ahahah yarın bi el atıcam ayrıca konu açarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 niye aynı linki 3 kez koydun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 heyecan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 panik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar