smarthan Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 köydeki akrabalara gidince tuvalette kafam hep yukarı bakar benimde. tavan köşeler hep örümcek kaynıyo. adam gibi sıçamıyoz. bi de şu uzun bacaklılar. acayip tiksinç korkutucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 ne defolu adamlar çktınız ya auha:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 http://www.yuvamaya.com.tr/UserFiles/image/ivillage/bocek6.jpg ya şuna baksana abi ne defosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 ya bundan sonra spoilera almayanı atalım bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 http://video.google.com/videoplay?docid=-3957808005429225184# bide bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Nomos said: abi mutfakta akşamdan kalma dominos pizza ve buz gibi kola var ama yerde bi tane karafatma gördüm giremiyorum mutfağa :( açıkta bırakırsanız gelmiştir kokularına falan üstünde geziyolar anlamıyosun bide, mümkün mertebe gıdaları kapalı saklayın. uzun süre kapanan gıdalar da çabuk çürür kokuşur gerçi, ama dengeyi yakalamak lazım. mümkünse dolaba koyun. kutularında gedikler olmasın vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 hiç fobim yok derdim de topikte bahsi geçen şeyler şöyle bir irkmiyor değil şimdi. yükseklik olsun, yılan, örümcek olsun.. 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 yilani belime dolarim, tarantulayi hüüp diye icime cekerim ama o karincalardan tirstigim kadar... baska biseyden tirsmiyorum be arkadasim. kücükken bahceden topladigim o eriklerin icinden o essolessekler cikip agzimda dolasmayacakti bi kere. lanet olsun, o günden beri arizayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 bişey düşündüm ya bu 40ayak ayaklarını tek tek nasıl yönlendiriyo? Yoksa langırt gibi 1 tanesini oynatmak isteyince mesela bütün sol ayaklar mı oynuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 yav said: hiç fobim yok derdim de topikte bahsi geçen şeyler şöyle bir irkmiyor değil şimdi. yükseklik olsun, yılan, örümcek olsun.. 8-) Ya hamamböceği ha ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 harbi iğrenç bu böcek milleti ya ağır tiksiniyorum. kelebek denen şey bile iğrenç lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Dartanian said: bişey düşündüm ya bu 40ayak ayaklarını tek tek nasıl yönlendiriyo? Yoksa langırt gibi 1 tanesini oynatmak isteyince mesela bütün sol ayaklar mı oynuyo. ahah abi hiç mi lisede biyoloji görmedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Dartanian said: bişey düşündüm ya bu 40ayak ayaklarını tek tek nasıl yönlendiriyo? Yoksa langırt gibi 1 tanesini oynatmak isteyince mesela bütün sol ayaklar mı oynuyo. 7li ayaklar ile yürüyorlar. 7ayak kendi içinde hareket ediyor ///|||| diye düşün birini öne atmış, ötekilerin üstünde, son grup ilerlemiş, geriye gitmiş. böle dalgalanarak ilerliyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Abi lise1'de gösterdiler onda da 1 aldım krediyle geçmiştim, sonra ea seçince görmedim bi daha anlatın ya sdf haaa anladım abi saolasın ya zor olurdu tek tek olsaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 ahah yalnız dartanian dediğin şey gözümde canlandı bi an çok komik olurdu lan öyl yürüseler :D yani bütün sol ayakları oynasa langırt die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Asker gibi ya ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 ben zaten hala anlamadım nasıl yürüdüklerini. ayrıca ne gerek var ki o kadar ayağa, nasıl bir evrimsel gerekçesi var acaba. israf lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 gerekçesi olması gerekio mu ki? yeterince evrilememiş işte az gelişmiş canlı. ayrıca evrim yok. allah created everything inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Dartanian said: bişey düşündüm ya bu 40ayak ayaklarını tek tek nasıl yönlendiriyo? Yoksa langırt gibi 1 tanesini oynatmak isteyince mesela bütün sol ayaklar mı oynuyo. peristaltik hareket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 _ILuVaTaR_ said: ben zaten hala anlamadım nasıl yürüdüklerini. ayrıca ne gerek var ki o kadar ayağa, nasıl bir evrimsel gerekçesi var acaba. israf lan. çok hızlı gidiyor abi o şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 smarthan said: ahah yalnız dartanian dediğin şey gözümde canlandı bi an çok komik olurdu lan öyl yürüseler :D yani bütün sol ayakları oynasa langırt die http://www.youtube.com/watch?v=yp6cB7BGj48 Bu geldi aklıma ya bunu düşününce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 peristaltik hareket yapıyosa ayağa gerek var mı ki ya. bir de abi hızlı da boydan kaybediyo işte hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 bi dekka ya solucanlarla mi karistirdim yoksa. yok karistirmadim galiba. bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 solucanın modifiyelisi gibi bişey olabilir aslında evet saçmalamış da olabilirim eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 vaniLLe said: bi dekka ya solucanlarla mi karistirdim yoksa. yok karistirmadim galiba. bilemedim.senin durumunda biri olsam bu topike girmezdim hatta bi da girme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar