Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fobiler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
köydeki akrabalara gidince tuvalette kafam hep yukarı bakar benimde. tavan köşeler hep örümcek kaynıyo. adam gibi sıçamıyoz. bi de şu uzun bacaklılar. acayip tiksinç korkutucu
Mesaj tarihi:
Nomos said:

abi mutfakta akşamdan kalma dominos pizza ve buz gibi kola var ama yerde bi tane karafatma gördüm giremiyorum mutfağa :(

açıkta bırakırsanız gelmiştir kokularına falan

üstünde geziyolar anlamıyosun bide, mümkün mertebe gıdaları kapalı saklayın. uzun süre kapanan gıdalar da çabuk çürür kokuşur gerçi, ama dengeyi yakalamak lazım. mümkünse dolaba koyun. kutularında gedikler olmasın vs
Mesaj tarihi:
hiç fobim yok derdim de topikte bahsi geçen şeyler şöyle bir irkmiyor değil şimdi. yükseklik olsun, yılan, örümcek olsun.. 8-)
Mesaj tarihi:
yilani belime dolarim, tarantulayi hüüp diye icime cekerim
ama
o karincalardan tirstigim kadar... baska biseyden tirsmiyorum be arkadasim.
kücükken bahceden topladigim o eriklerin icinden o essolessekler cikip agzimda dolasmayacakti bi kere.
lanet olsun, o günden beri arizayim.
Mesaj tarihi:
Dartanian said:

bişey düşündüm ya bu 40ayak ayaklarını tek tek nasıl yönlendiriyo? Yoksa langırt gibi 1 tanesini oynatmak isteyince mesela bütün sol ayaklar mı oynuyo.

ahah abi hiç mi lisede biyoloji görmedin
Mesaj tarihi:
Dartanian said:

bişey düşündüm ya bu 40ayak ayaklarını tek tek nasıl yönlendiriyo? Yoksa langırt gibi 1 tanesini oynatmak isteyince mesela bütün sol ayaklar mı oynuyo.

7li ayaklar ile yürüyorlar. 7ayak kendi içinde hareket ediyor

///|||| diye düşün birini öne atmış, ötekilerin üstünde, son grup ilerlemiş, geriye gitmiş.

böle dalgalanarak ilerliyor işte.
Mesaj tarihi:
Dartanian said:

peristaltik hareket.
Mesaj tarihi:
_ILuVaTaR_ said:

ben zaten hala anlamadım nasıl yürüdüklerini.
ayrıca ne gerek var ki o kadar ayağa, nasıl bir evrimsel gerekçesi var acaba. israf lan.

çok hızlı gidiyor abi o şekilde
Mesaj tarihi:
smarthan said:

ahah yalnız dartanian dediğin şey gözümde canlandı bi an çok komik olurdu lan öyl yürüseler :D
yani bütün sol ayakları oynasa langırt die

http://www.youtube.com/watch?v=yp6cB7BGj48

Bu geldi aklıma ya bunu düşününce.
  • Yeni Oluştur...