barnacle Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 SoulCube said: benim de şeftaliye karşı fobim var hayatta yiyemem ama tüysüz şeftali mmmmmmm yalarım esmer kızlardan uzak dur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 vaperon said: bu tarantula niye bu kadar evcil ya diğer örümceklerden farkı ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 böcek fobisi olanlar, japonların böcekleri kavga ettirdikleri vidoları izlesinler. iyi geliyor valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Evcil değil aslında. Sanırım hayvan insanın tehdit olmadığını bir şekilde öğrenmiş. Yoksa o bacaklarındaki kılları bir salsa, kaşıntıdan mahvolursun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Laorx said: küçücük 40ayak ne yapabilir sana ya? biraz delikanlı ol http://www.city-data.com/forum/attachments/san-antonio/39453d1239233722-centipedes-_41069480_centipede_pa_ok2.jpg http://www.cutehomepets.com/wp-content/uploads/2011/01/giant-centipede.jpg http://foolishgadgets.com/files/2009/10/posable-centipede.jpg modlar el atsın bi spoilera konsun şunlar farkında olmadığım fobilerimi öğrendim anasını satayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horcrux Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 vaniLLe said: FromTheHell said: küçükken karınca yiyodum ben salak gibi. şimdi dokunamıyorum. YA =$ =$ SDOFISD daha adını gorunce kasinmaya basliyorum 6 HARFLİ DİCEKSİNİZ ONA!!! Gül Firuze, k-a-r-i-n-c-a = 7 Harf. Atin bunu zindana, su bile vermeyin saymayi ögrenene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 sanırım bende de apotemnophobia var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 http://www.japanesebugfights.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Abi öyle bi post yok ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 şirin hayvanlar bir ara bende evde büyükçene bir örümcek bulmuştum besliodum hoplayıp zipliodu falan nasıl ağ yapıo diye falan incelemiştim. hatta sınıfa götürmüştüm sevdirmiştim bizim çocuklara dsfxcv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 örümcekten acayip tırsarım ama tarantula besliyesim geldi , böyle omzuna koyup televizyon izliyeceksin falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 -alatariel- said: sanırım bende de apotemnophobia var. darth vader sana göre değil ozmn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 ani ölüm değil de böyle yaşlanatak ölmek gibi bir fobim var.. sanki.. yada yok ben kuruyrum kafamda ama arada düşünüyorum hani çocuklarım olduğunu onalrın büyüdüğünü yaşlandığımı torunlarım olduğunu vs sanki böyle geleceği görüp yaşamışım gibi oluyor sonrası sonsuz bir karanlık.. sanırsam öldükten sonra ne olduğunu bilmemek beni kokruytuyor, nereye gideceğim ne olacak.. "ben artık yoğum" diyeeğim ve olmayacağım ama daha çok şey görmek daha fazla şey yaşamak istiyorum ve gelecekle ilgili bir sürü gelişmeyi, yaşamı kaçıracağım ona üzülüyorum.. kokruyor muyum yoksa sadece üzülüyüroı muyum bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 trol fobim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Hadi lan direk ölümden korkuyorsun işte asdfxzcv anisi yaşlılığı fark etmiyor. bende korkuyorum normal bişi ama nasıl doğduğumuzda bişi bilmiyor hatırlamıyorsak öle bişi olsun isterim. Yoksa yanarak falan düşünsene :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 yüksekten korkarım ama az balkonda filan yani yoksa bungeejumping filan yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Fear of the dark dinledim fobilerim geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 yakınlık fobim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 SPOILER! kullanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 korktun mu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horcrux Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Bu tür resimler icin spoiler'in bi anlami yokki. Forumda paylasilan her foto birinin fobisini icerebilir. yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 olitere said: korktun mu :) acaip @Horcrux: sen koyma abi, alırız seni kenara sonrasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 abi tamam da kolum kadar kırk ayak biraz sınırları zorladı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horcrux Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Tehdit edildim. Kendimi baski altinda hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mieovw Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 tozu sevmem ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar