Sleeep Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 moon yüzünden tüm bebe z ler bane drop hydra drop başlamış el alamıyorum , illa çiiz yaptırtcaklar kendimi zor tutuyorum ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 korelileri kıstas almayın abi.bw de starlague finalinde bo5 in 3 maçında adam 6 pool yaptı.xD yani koreliler umursamıyor bazen skill falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSouL Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 TD)Pentagram said: korelileri kıstas almayın abi.bw de starlague finalinde bo5 in 3 maçında adam 6 pool yaptı.xD yani koreliler umursamıyor bazen skill falan. 2004-11-12, Ever OSL Semi-Finals Bo5, SlayerS_`BoxeR` vs [NC]YellOw - Boxer's Bunker Rush x3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 yani adamlar hedefe yürüyor.bazen umursamıyorlar kim ne der diye kazanmaya oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 iyi pazarlar türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 White-Ra nın sitesine bakarken şöyle bir haber gördüm: Jaedong changes to StarCraft 2: Wings of Liberty http://white-ra.com/en/articles/item/jaedong-will-pass-on-starcraft-ii-wings-of-liberty-en Ekim'de yazılmış gerçi, sallama olabilir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 la nasıl iş lan bu.dünyanın 4 yanında hayvani bütçelerle sc2 cupları oluyor.biz burda hala anahtarlık anketleri ulan şöyle açık alana doğru baya bi sövesim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aelfric Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 TD)Pentagram said: la nasıl iş lan bu.dünyanın 4 yanında hayvani bütçelerle sc2 cupları oluyor.biz burda hala anahtarlık anketleri ulan şöyle açık alana doğru baya bi sövesim var biz dünyayı 4-5 yıl geriden takip ediyoruz bu konularda biliyorsun. onlar yapsın tutarsa biz de yaparız mantığını az görmüyorum günümüz özel sektöründe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 genşler taylan abiniz biraz içti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 huhehueuhhu sus lan kardelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 içip içip sataşma olm bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=gNYmuARocvo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 genşler yine olan oldu taylan abinin kafa gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 sünger gibisin abi sen, bişi olmaz sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 desu streami acta takılalım q4nq4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 desu vent al bide q4nq4m konusuruk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 kafalar nasil müdürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 taylan aksırana tıksırana kadar içiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aelfric Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Memphis said: desu vent al bide q4nq4m konusuruk vent değil de Teamliquidin teamseapk3 serveri var orada toplanma alışkanlığı felan olsa aslında tüm bu turnuva, geyik vb olaylar çok daha rahat bir şekilde halledilebilir. Ben ara ara giriyorum detaylar için şurada başlık var, TL accountuna sahip olmanız gerekiyor tabi onunla bağlanıyorsunuz. http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=173048 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrescentEU Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Nereye yazayım bilemedim, Baktım burası yeterince uygun buraya yazayım dedim. Ben geldim buraya da. Yapıştım bilesiniz. Amaa biri "Crescent" nickini almış bana da sonuna EU eklemek kaldı napsaydım? Alla alla. Neyse böyle işte. Saygılar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 ozaman sana welcome to falan demek gerek : P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 biz burda ingilizce konusmuyoruz ama hosgeldin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 CrescentEU said: Nereye yazayım bilemedim, Baktım burası yeterince uygun buraya yazayım dedim. Ben geldim buraya da. Yapıştım bilesiniz. Amaa biri "Crescent" nickini almış bana da sonuna EU eklemek kaldı napsaydım? Alla alla. Neyse böyle işte. Saygılar :) Hocam hoş geldin. SC2 ile hiç alakam yok post kasmak için geliyorum buraya asfjbasf. ama yeni gelenlere bir başlık aç orda da selamlayalım seni. http://forum.paticik.com/list.php?3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 hacı patiye gelmedi adam sc bölümüne geldi.asdasda fena bölücü gördüm kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrescentEU Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Yazıklar olsun. Kanala yabancıyı alın kafa karışıklığını yaratın ondan sonra dalga geçin. :D Ama hak etmedim desem yalan söylemiş olurum o doğru :) Teşekkürler oraya da yazarım olmazsa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar