di Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Selam, Oneriniz ne olur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Renault EDC var bi bak istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Ona bakarken actim esasen konuyu. =) Genel olarak epeyce iyi oranlar ama sehir ici 8.8 lt'yi gorunce daha iyisi vardir heralde demeden edemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 başka benim bildiğim yok.fiat'ın var bravo'su punto'su.onlarda az yakıyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 benzinlilerden jazz in yakisi cok iyi. ishift sanzimanli olanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Belki bana oyle geliyordur ama Fiat'in araclarina guvenemiyorum. Kagittanmis gibi bir izlenim birakiyor bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 KHaRoN said: benzinlilerden jazz in yakisi cok iyi. ishift sanzimanli olanlar. Evet jazz cidden iyi de aynalari ve arka cami inanilmaz kisitliyor abi insani. Sirf o yuzden cikardim direkt listeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 az yakanlar genelde fiat ve reno oluyo ya gerçi zegna söylemişti 40 lirayamı dedi abartmayım ankara istanbul 100 km sabit hızla geldim demişti otobüs bileti parası diye yuh demiştim. opel astrası vardıda dizel galiba bide otomatik değil tabi. ulan hiçbiri sana uymuyo onu farkettim hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 jazz ufacık araba zaten gitmez sana aile arabası olsun adam gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 lulz. Dogrudur. Ofiste arkamda oturan sahis 20lt benzin ile 450+km yol yapiyor araciyla. Fena ayar oluyorum ona. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 kermit said: jazz ufacık araba zaten gitmez sana aile arabası olsun adam gibi Bence de. Param yok zaten, bakiyorum sadece, ona gore biriktiricem. Ufaktan ucabiliriz o yuzden. En guzelini secelim, sonra en ucuzunu alirim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 opel corsa cdti 1.3 ford fiesta tdci 1.4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 honda caz. polo tdi dsg. biri 37 digeri 40 lira. cok km yapmiyosan fiesta 1.4 otomatik alirsin 32 ye falan. aradaki farki benzin dizel farkindan odeyemessin senede 30k yapmiyosan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Abi gunde 50km yapiyorum iste cok rahat. Sadece ise gidip gelirken o da. Ayda 1500, yilda 18000 eder. E arabam az yakinca ustune gezicem tozucam. Rahat rahat cikar 30bin'e =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 resmen şu topice kitlendim kafamda işe gidip gelirken gördüğüm arabaları düşünüyorum hangisi hangisi olur diye hahaha of kurtarın beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 kac paraniz olduguyla alakali abi. cgi 270 de onerebiliriz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Astra'nın tiptronik dizel modeli var aslında onlarda az yakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Abi 5 kurus param yok. Ha ne olur dersen maksimum 30-40 bin olur heralde. Daha fazla paraya sahip olamadim hic. Bunlari da bi arada goremedim ya gerci. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 astra diyorum, istemiyorsun ama albea linea sınıfının da yakıtı iyi. hem ucuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Geç kalmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 en az yakanı bu http://www.ozgunresimler.com/data/media/33/at_arabasi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 astraların otomatiği varmı ama ? otomatik denmişte pek bilmem etmem otomatik olması şart değilse astra yada Focus 1.6 lar var güzel onlarda genişcene araba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 kuru ot yakıyo onlar biliyorum ben sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 kermit said: astraların otomatiği varmı ama ? otomatik denmişte pek bilmem etmem otomatik olması şart değilse astra yada Focus 1.6 lar var güzel onlarda genişcene araba tam otomatiği yok sanırım.tiptronik modelleri var(dizel olarak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 triptronik var genelde astralarda opellerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar