Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yakiti koklayan otomatik vites ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ona bakarken actim esasen konuyu. =) Genel olarak epeyce iyi oranlar ama sehir ici 8.8 lt'yi gorunce daha iyisi vardir heralde demeden edemedim.
Mesaj tarihi:
KHaRoN said:

benzinlilerden jazz in yakisi cok iyi. ishift sanzimanli olanlar.

Evet jazz cidden iyi de aynalari ve arka cami inanilmaz kisitliyor abi insani. Sirf o yuzden cikardim direkt listeden.
Mesaj tarihi:
az yakanlar genelde fiat ve reno oluyo ya
gerçi zegna söylemişti 40 lirayamı dedi abartmayım ankara istanbul 100 km sabit hızla geldim demişti
otobüs bileti parası diye yuh demiştim.
opel astrası vardıda dizel galiba
bide otomatik değil tabi. ulan hiçbiri sana uymuyo onu farkettim hahaha
Mesaj tarihi:
lulz.

Dogrudur. Ofiste arkamda oturan sahis 20lt benzin ile 450+km yol yapiyor araciyla. Fena ayar oluyorum ona. =P
Mesaj tarihi:
kermit said:

jazz ufacık araba zaten gitmez sana
aile arabası olsun adam gibi

Bence de. Param yok zaten, bakiyorum sadece, ona gore biriktiricem. Ufaktan ucabiliriz o yuzden. En guzelini secelim, sonra en ucuzunu alirim ben.
Mesaj tarihi:
honda caz.

polo tdi dsg.

biri 37 digeri 40 lira.

cok km yapmiyosan fiesta 1.4 otomatik alirsin 32 ye falan. aradaki farki benzin dizel farkindan odeyemessin senede 30k yapmiyosan.
Mesaj tarihi:
Abi gunde 50km yapiyorum iste cok rahat. Sadece ise gidip gelirken o da. Ayda 1500, yilda 18000 eder. E arabam az yakinca ustune gezicem tozucam. Rahat rahat cikar 30bin'e =)
Mesaj tarihi:
Abi 5 kurus param yok. Ha ne olur dersen maksimum 30-40 bin olur heralde. Daha fazla paraya sahip olamadim hic. Bunlari da bi arada goremedim ya gerci. =P
Mesaj tarihi:
astraların otomatiği varmı ama ?
otomatik denmişte pek bilmem etmem
otomatik olması şart değilse astra yada Focus 1.6 lar var güzel onlarda genişcene araba
Mesaj tarihi:
kermit said:

astraların otomatiği varmı ama ?
otomatik denmişte pek bilmem etmem
otomatik olması şart değilse astra yada Focus 1.6 lar var güzel onlarda genişcene araba

tam otomatiği yok sanırım.tiptronik modelleri var(dizel olarak)
  • Yeni Oluştur...