0ne Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 çocukluğum şunu izlemekle geçti, hey gidi günler ulan.
senko Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 sarili ranger'da kiz degilmiydi? onda neden etek yok bide o cikinti ne .... oh wait!1!
Horcrux Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 smrnoff said: en güzeli mis mis Kimsin olm sen benim idolümle matrak geciyosun. BSGTLN
nomsaR Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 beyler bana biri şu çizgi filmi bulsun ya anlatıyorum; şimdi transformers veya voltran falan değil. böyle dağlar tepeler çöller var, motorsiklet var tır falan var transformers gibi. ama araçlar dönüşmüyor. sadece bilgisayar beyinleri var, konuşuyor kendi kendine hareket ediyor vs. tabi genel senaryo aynı, kötüler var bunlar da onları etkisiz hale getiriyo falan neydi o?
sesu Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Ben Balbazar sesi yapabiliyorum^^ En sevdiğim oydu zaten. Gerçi evolve olunca tam bir Süleyman Demirel oluyordu.
Öne çıkan mesajlar