Leadman Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 CapN said: İyi bir örnek değil tabideBronzlatıcı sürüp güneşlense geçer onun izleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genij Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Abi bence buradaki tavsiyelerle ömür boyu taşıyacağın dövmeyi belirleyeceksen o dövmeyi yaptırma sen... Gerçekten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horcrux Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Dövme yaptiricak onun haberini salmak icin bu topic. Tavsiyeye ihtiyaci yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Tamam abi, kilitleyelim bu topici. Kimse bir şey önermesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Horcrux said: Dövme yaptiricak onun haberini salmak icin bu topic. Tavsiyeye ihtiyaci yok yani.Dövmeleriniz diye bir topic var (veya benzer bir isimde, tam hatırlamıyorum). Oraya yazarım böyle bir ihtiyaç duysam. Fazla fikir yürütme sen, bir yerden sonra tümevarım devreleri yakıyor senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horcrux Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 küstü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Genij said: Abi bence buradaki tavsiyelerle ömür boyu taşıyacağın dövmeyi belirleyeceksen o dövmeyi yaptırma sen... Gerçekten... abi ahah niye her dövme topicinde biri gelip bu saçmalığı yazıyor ki? adam bakar burdan, beğeniyorsa koyar beğenmiyorsa koymaz. Gelin bana random dövme yapın diyor sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 adam haklı olmasının nedeni, senin herkese bir cevabının olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 O değil, herif bir boklar yazıyor, cevap vermiyorum. Sonra başka bir bok türetiyor :D Buna da cevap vermeseydim, yine başka bir şey daha türetecekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 http://www.ihlaspazarlama.com.tr/ProductImages/85417/G-%20CEV%C3%82B%20VEREMED%C4%B0_482.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 ignorance is strength de geç ya. ben aşağıdakini yapacağım baldırıma 1 kaç sene içinde http://th04.deviantart.net/fs42/300W/i/2009/161/f/8/Carpe_Diem_eagle_Rogga_by_CANTRELLFLASH.jpg Carpe Diem'i falan yazdırmadan tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Pasta said: Genij said: Abi bence buradaki tavsiyelerle ömür boyu taşıyacağın dövmeyi belirleyeceksen o dövmeyi yaptırma sen... Gerçekten... abi ahah niye her dövme topicinde biri gelip bu saçmalığı yazıyor ki? adam bakar burdan, beğeniyorsa koyar beğenmiyorsa koymaz. Gelin bana random dövme yapın diyor sanki. her topic de nie hep biri artistlik yapıyor ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 UV dövme düşünür müsün? Renkleri de mevcut :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Saçmalamazsanız yapılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Usta uv dövme ile dikiş izini nasıl kapatıcak adam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 insan sanatçı değilse çok unique bişey yaptırması imkansız, elbette tavsiye alması gerekecek. ayrıca dövmeci lame lame şeyler önermiş. bence dövmecini değiştirsen iyi edersin gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 benim koyduğum dövme güzel. afili laflı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Sadece çok açık renkli olanlar görünmez şekilde oluyor. Renkli olanlar izi kapatır. Kırmızı mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 http://www.brego.net/imglib/galleryimage/galleryimage_image_508.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 UV olan süpermiş istanbulda var mıdır bu düşünebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genij Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 smarthan said: Pasta said: Genij said: Abi bence buradaki tavsiyelerle ömür boyu taşıyacağın dövmeyi belirleyeceksen o dövmeyi yaptırma sen... Gerçekten... abi ahah niye her dövme topicinde biri gelip bu saçmalığı yazıyor ki? adam bakar burdan, beğeniyorsa koyar beğenmiyorsa koymaz. Gelin bana random dövme yapın diyor sanki. her topic de nie hep biri artistlik yapıyor ki Smarthan senin geçen gün yaptirdigin dövmelerden bahsetmiyoruz...Hani sakizdan çikmisti ya sana..:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 http://listicles.thelmagazine.com/wp-content/upload/tatadidas.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Çizgilerin aralığına baksana. Yapan adam cidden hiç anlamıyormuş çizimden falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 http://external.ak.fbcdn.net/safe_image.php?d=fc9fbc207968ebee6d1df0dea13bd6b8&url=http%3A%2F%2Fa2.sphotos.ak.fbcdn.net%2Fhphotos-ak-ash2%2F35785_108528015863490_100001188763921_61588_2927216_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 bizim salonda bi abi vardı sırtında melek kanatı adam über bir vücuda sahip olduğu için sırt kaslarını gerdiğinde sanki meleğin kanatları açılıyormuş gibi oluyordu. vay ake demiştim görünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar