Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dövme önerisi istiyorum

Leadman

Öne çıkan mesajlar

Evet arkadaşlar.

Sağ kolumun dirsek hizasının 5 cm içine doğru ve üst tarafında kalan bir noktasında 4 tane dikiş var. Bu dikişlerin izi biraz büyük kaldı, keloid dedikleri olayın biraz daha düzenlisi şeklinde. Onun üstünde bir dövme yaptırmayı düşünüyorum, öneri lazım.

5x5 büyüklüğünde olacak en fazla.

Müzik, gitar ve o tarz şeylerle alakalı bir şey olması gerekiyor. Uzun uzun düşündüm ve ömrümün sonuna kadar pişman olmayacağım bir dövmenin ancak bunlarla alakalı olacağına karar verdim.

Aklımda oraya bir pena çizdirmek. Veya aşağıdakilerin tarzında bir şey yaptırmak var.

http://www.checkoutmyink.com/assets/photos/0254/6086/P1010513_large.JPG?1289413909
Sosyal ağlarda paylaş

Leadman said:

@kermit: Sen sus birader, lütfen.

adam gibi cevap veriyorum. şimdiye kadar 6 tane arkadaşım lisede yaptırdığı dövmelerden pişman olma durumunda.
biraz bekle. dövme olayında seçici olmak lazım. bi hevesle ben şunu yaptırıcam olayları boş. bekle gerekirse 1 sene 2 sene sonra hayatında sürekli taşıyacağın bişey olacak.
arızamıdır nedir ya
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:

Leadman said:

napae said:

İstanbul'da mısın?
Eskişehir.

@kermit: Sen sus birader, lütfen.

Şunun içindeki siyah kısım da iyiymiş aslında.
http://www.egopicks.com/images/pick-images/051_tattoo_guitar.jpg

arızamısın ?
adam gibi cevap veriyorum. şimdiye kadar 6 tane arkadaşım lisede yaptırdığı dövmelerden pişman olma durumunda.
biraz bekle. dövme olayında seçici olmak lazım. bi hevesle ben şunu yaptırıcam olayları boş. bekle gerekirse 1 sene 2 sene sonra hayatında sürekli taşıyacağın bişey olacak.
arızamıdır nedir ya

Liseyi bitireli, 2 yıl oluyor. 2009 mezunuyum. Sana tekrar söylüyorum bunu, aklının bir kenarına yaz artık.

5 yıldır zaten hiçbir şekilde kaybetmediğim bir arzudan bahsediyorum, "gitar ve müzik" derken.
Sosyal ağlarda paylaş

nomsaR said:

niye sol anahtarı değil?
Fa anahtarı daha karizma.

kermit said:

Leadman said:

Liseyi bitireli, 2 yıl oluyor. 2009 mezunuyum. Sana tekrar söylüyorum bunu, aklının bir kenarına yaz artık.

5 yıldır zaten hiçbir şekilde kaybetmediğim bir arzudan bahsediyorum, "gitar ve müzik" derken.

tamam takıl.
Eyvallah.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...