Leadman Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Evet arkadaşlar. Sağ kolumun dirsek hizasının 5 cm içine doğru ve üst tarafında kalan bir noktasında 4 tane dikiş var. Bu dikişlerin izi biraz büyük kaldı, keloid dedikleri olayın biraz daha düzenlisi şeklinde. Onun üstünde bir dövme yaptırmayı düşünüyorum, öneri lazım. 5x5 büyüklüğünde olacak en fazla. Müzik, gitar ve o tarz şeylerle alakalı bir şey olması gerekiyor. Uzun uzun düşündüm ve ömrümün sonuna kadar pişman olmayacağım bir dövmenin ancak bunlarla alakalı olacağına karar verdim. Aklımda oraya bir pena çizdirmek. Veya aşağıdakilerin tarzında bir şey yaptırmak var. http://www.checkoutmyink.com/assets/photos/0254/6086/P1010513_large.JPG?1289413909 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 ben karacigere ve karna vura vura dövmeyi tercih ediyorum. surata kıyamıyorum edit: but srsly. gidip bi dovmecide katalog bakman daha cabuk cozum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Burası garbage değil beyler. Lütfen düzgün cevaplar verelim. Edit: Kataloglar bana çok baştan savma geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 kataloglar yapılmış dovmeler be. sakız cıkarması yapıstırmıyolar iclerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Git dövmeciyle konuş, istediğini anlat. Beraber çizersiniz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 ben olsam fa anahtarı yaptırırdım çok şık duruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 dövme yaptıracak olsaydım yapılmış bir dövme yaptırmazdım, bana özel olmalı. başka birinde daha aynı dövmeyi görmek intihar sebebi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 begendigin bi parçanın notalarını direk aban, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 http://www.pandorasconfession.com/wp-content/uploads/2008/08/guitar-tattoo.jpg Şunu çizdirsem fena olmicak gibi aslında. Tükenmez kalemle arkadaşa çizdirdim, fena durmadı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 napae said: Git dövmeciyle konuş, istediğini anlat. Beraber çizersiniz zaten.Konuştum, anlattım. Adam tutturmuş bir kaç belli şeyleri, hep onları öneriyor. Kupa, kuru kafa, son anahtarı, güneş, yıldız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 İstanbul'da mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 ergenlikten çıktıktan sonra yaptır dövmeni sana tavsiyem. sonra pişman oluyosun keşke yaptırmasaydım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 napae said: İstanbul'da mısın?Eskişehir. @kermit: Sen sus birader, lütfen. Şunun içindeki siyah kısım da iyiymiş aslında. http://www.egopicks.com/images/pick-images/051_tattoo_guitar.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 O zaman bilmem. sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 tatto yazdım şu cıktı sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Beni çizdir çok güzel şeyler yazıyorum bence. Olmadı süslü bir fa anahtarı çizdir enstrumandan kat kat güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Leadman said: @kermit: Sen sus birader, lütfen. adam gibi cevap veriyorum. şimdiye kadar 6 tane arkadaşım lisede yaptırdığı dövmelerden pişman olma durumunda. biraz bekle. dövme olayında seçici olmak lazım. bi hevesle ben şunu yaptırıcam olayları boş. bekle gerekirse 1 sene 2 sene sonra hayatında sürekli taşıyacağın bişey olacak. arızamıdır nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 fa anahtarı yaptırmak için özel bi sebebi olması gerek. yoksa niye fa anahtarı diye sorarlar adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 kermit said: Leadman said: napae said: İstanbul'da mısın?Eskişehir. @kermit: Sen sus birader, lütfen. Şunun içindeki siyah kısım da iyiymiş aslında. http://www.egopicks.com/images/pick-images/051_tattoo_guitar.jpg arızamısın ? adam gibi cevap veriyorum. şimdiye kadar 6 tane arkadaşım lisede yaptırdığı dövmelerden pişman olma durumunda. biraz bekle. dövme olayında seçici olmak lazım. bi hevesle ben şunu yaptırıcam olayları boş. bekle gerekirse 1 sene 2 sene sonra hayatında sürekli taşıyacağın bişey olacak. arızamıdır nedir ya Liseyi bitireli, 2 yıl oluyor. 2009 mezunuyum. Sana tekrar söylüyorum bunu, aklının bir kenarına yaz artık. 5 yıldır zaten hiçbir şekilde kaybetmediğim bir arzudan bahsediyorum, "gitar ve müzik" derken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 http://4.bp.blogspot.com/_uJCHGvIp3BA/TTaQu78ebcI/AAAAAAAAGL8/BIUtvB621lo/s1600/tribal-tattoo-guitar.gif Şu da iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Müzikle ilgili çünkü. Niye yaptıysam bu açıklamayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 niye sol anahtarı değil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Leadman said: Liseyi bitireli, 2 yıl oluyor. 2009 mezunuyum. Sana tekrar söylüyorum bunu, aklının bir kenarına yaz artık. 5 yıldır zaten hiçbir şekilde kaybetmediğim bir arzudan bahsediyorum, "gitar ve müzik" derken. tamam takıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 nomsaR said: niye sol anahtarı değil?Fa anahtarı daha karizma. kermit said: Leadman said: Liseyi bitireli, 2 yıl oluyor. 2009 mezunuyum. Sana tekrar söylüyorum bunu, aklının bir kenarına yaz artık. 5 yıldır zaten hiçbir şekilde kaybetmediğim bir arzudan bahsediyorum, "gitar ve müzik" derken. tamam takıl.Eyvallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 nomsaR said: niye sol anahtarı değil? Eşşeğin zikinden dolayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar