SoulCube Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 var mı böyle bişey. masaüstümü dalgalanan deniz gibi bişey yapmak istiyorum mesela. arkada çalışan video gibi bi mantığı vardır heralde. varsa ne diye aratmak lazım bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 İki seçenek var: 1. GIF yapıp arkaplana koyarsın, ama animated GIF'ler gereksiz büyük olduğu için sıkıntılı 2. HTML bi sayfa yapıp içine SWF embed eder, bunu arkaplan olarak seçersin. Eskiden HTML arkaplan konulabiliyodu 98'de falan da, şimdi nasıl bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 var tabi olma mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 kojiroh söylediğin şeyler tam istediklerim değil ama program gibi bişey de olabilir yükledikten sonra masaüstünde video koyabilir tekrarlı bi şekilde. şimdi googledan baktım bişeyler buldum ama flash yapmıslar tam ekran olmuyor ve normal masaüstünde yaptııgm hareketleri yapamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 DreamScenes on Win 7 diye arat. bişileri değiştirmek gerekiyordur kesin. onların backup'ını al sen yinede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 süper aradığım şey bu galiba aksam deneyeceğim hemen. saol dasaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 dasaaa said: DreamScenes on Win 7 diye arat. bişileri değiştirmek gerekiyordur kesin. onların backup'ını al sen yinede Olm ne sekilci adamsin lan sen. Boyle sorularin hepsine sen cevap veriyosun. Gorsel duskunu seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 abi kullandığım her şeyde kesinlikle içerik gerçekten iyi olsun ama görsel açıdan da acaip üstün olsun istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Kırıldı terazin dasaa kusura bakma :D Bir HD su altı videom vardı. Ufak bir editle baya sağlam oldu. İşlemci kullanımı %18 ort. ama değer be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 dasaaa said: abi kullandığım her şeyde kesinlikle içerik gerçekten iyi olsun ama görsel açıdan da acaip üstün olsun istiyorum. işte benim mühendis kimliğim (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar