Kalhiae Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 LAN PEKİ SEN KİMSİN DE BÖYLE ARTİZLİK YAPIYOSUN AKLIN BAŞKASININ YAŞAMA HAKKINI ELİNDEN ALIRKEN NERDEYDİ? demezler mi adama? Sen bugun bi bakkala gittiğinde ekmek arasına hurma istediğinde..[signature][hline]Allah kahr bela..
Angelfire Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 ya birdakika 22 sayfayıda okudum ama bu çıkan kanun yanlızca evli kişiler için geçerli olucak değilmi ancak kafama takılan başka nokta zina = evlilik dışı ilişki[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Hayır ölsünler derim. Ancak mantıklı düşünüyorum ben, gözümü intikam bulamamış bir şekilde düşünüyorum, benim düşündüğüm şey tecavüz edilen kişiyi tatmin etmek değil, suç işleyen birini topluma geri kazandırmak. İntikam almaya bakmayacaksınız, siz de eğitimli insanlarsınız çıkarın at gözlüklerinizi mantıklı düşünün 10 yıl hapis yatan adamın aynı şeyi yapma ihtimali çok düşük, yaparsa da hayat boyu orda kalır görür. Kimsenin insan haklarını çiğnemeye hakkı yoktur.[signature][hline]Eski kız arkadaşıma mesaj atarım: -Uyudun mu? -Hayır sen? Arkadaşımla telefonda: -Naber abi? -İyiyim saol sen? -Ben de iyiyim... naber?
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 İşte önemli olan o. O adam bunu yapmışsa hatalıdır, ancak o adamı öldürmek, bağırsaklarını deşmek, sallandırmak, 1000lerce voltaj geçirmek vücudundan sana delice bir haz verebilir belki ama senin de o 1000lerce kişiyi öldüren teröristten ne farkın kaldı?[signature][hline]Eski kız arkadaşıma mesaj atarım: -Uyudun mu? -Hayır sen? Arkadaşımla telefonda: -Naber abi? -İyiyim saol sen? -Ben de iyiyim... naber?
Kalhiae Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 2 Angelfire Zina literatürde evlilik dışı ilişki demek ama yasa tasarısında sadece evli çiftlerin boynuz takması anlamına geliyor..[signature][hline]Allah kahr bela..
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Ne demek bir daha yaparsa?? ADAM hayat alıyor hayat. Senin almayalım eğitelim dediğin adam başkasının hayatını almış biri. Sen ALLAHmısınki ahayt alıcan dediğin yerdeki ALLAH bu adam işte.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru [Bu mesaj Absolut tarafından 02 Eylül 2004 14:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Kalhiae Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 said: Antimodes52, 02 Eylül 2004 14:37 tarihinde demiş ki: İşte önemli olan o. O adam bunu yapmışsa hatalıdır, ancak o adamı öldürmek, bağırsaklarını deşmek, sallandırmak, 1000lerce voltaj geçirmek vücudundan sana delice bir haz verebilir belki ama senin de o 1000lerce kişiyi öldüren teröristten ne farkın kaldı? Bana Bilge Capon Kungfu ustası ayakları yapma.. Evet o hazla rahatlayıp o kişiye öldürdüğü kişilerin ölürken neler hissettiğini mümkünse uzun ve acılı bir ölümle hissettirirdim..[signature][hline]Allah kahr bela..
Angelfire Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 said: Kalhiae, 02 Eylül 2004 14:37 tarihinde demiş ki: 2 Angelfire Zina literatürde evlilik dışı ilişki demek ama yasa tasarısında sadece evli çiftlerin boynuz takması anlamına geliyor.. ohh rahatladım bana evlenmemek için bir neden daha[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 O adam hatalı. Bunun için de hayat boyu hapis yatacaktır yada uzun süre hapiste kalacaktır. Sen onu idam edersen senin de bir vahşiden, eğitim görmemiş bir varlıktan farkın kalmaz. Bu laflarımı sakın yanlış anlamayın yani ancak böyle, yani o insanı eğer eğitimsiz, iğrenç, pis bir şey olarak görüyorsak, bu adamı öldürenleri de öyle görmek zorundayız. Çünkü onun başkasının hayatını almaya hakkı olmadığı kadar sizin de yok.[signature][hline]Eski kız arkadaşıma mesaj atarım: -Uyudun mu? -Hayır sen? Arkadaşımla telefonda: -Naber abi? -İyiyim saol sen? -Ben de iyiyim... naber?
Kalhiae Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 said: Kalhiae, 02 Eylül 2004 14:35 tarihinde demiş ki: LAN PEKİ SEN KİMSİN DE BÖYLE ARTİZLİK YAPIYOSUN AKLIN BAŞKASININ YAŞAMA HAKKINI ELİNDEN ALIRKEN NERDEYDİ? demezler mi adama? Sen bugun bi bakkala gittiğinde ekmek arasına hurma istediğinde.. Yine yeni yeniden. Okumayanlar için up.[signature][hline]Allah kahr bela..
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Dediğim iki suç ise cezası, gözümü dahi kırpmadan bakardım infaz anına.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru
Kalhiae Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Ben bakamazdım ama sevinç ve naralarla havaya iki el sıkardım..[signature][hline]Allah kahr bela..
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Seninle daha fazla tartışmayacağım Kalhiae. Şu dediğin şeyden sonra benim gözümde 100lerce insanı öldürmüş bir katilden farkın yok çünkü. Capon kungfu ayakları bilmemne diye sarcastic takılacağına da biraz bilgilenmeni, ufkunun biraz açılmasını dilerim, attığım postlar üstüne de biraz düşünmeni öneririm.[signature][hline]Eski kız arkadaşıma mesaj atarım: -Uyudun mu? -Hayır sen? Arkadaşımla telefonda: -Naber abi? -İyiyim saol sen? -Ben de iyiyim... naber?
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Absolut sen de zina konusunda demişsinki olaya aldatan değil de kurban olarak bakmayı deneyin. Senin de sorunun bu her şeye kurban olarak bakıyorsun, biraz da ortadan bakmayı dene, cinayet işleyen biri olarak değil de, topluma en iyisini yapmaya çalışan biri olarak düşün.[signature][hline]Eski kız arkadaşıma mesaj atarım: -Uyudun mu? -Hayır sen? Arkadaşımla telefonda: -Naber abi? -İyiyim saol sen? -Ben de iyiyim... naber?
Kalhiae Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Canım arkadaşım amacım seni kırmak incitmek değildi.. Birincisi herkes ektiğini biçer bu dünyada herşey karşılıklıdır.. Bu adam eğer can alıyorsa ona paşalar gibi yaşam tedarik edemem.. İkincisi bir sürü kişinin canını alan bir kişi tut ki senin gibiler tarafından ıslah edildi. Bu adamın aklı başına geldiğinde kendi hatasını farkettiğinde vicdan azabından intahar eder.. Bunu mu bekliycez biz. Böyle bir şeyin altında ezilmeli akıllanan insan. Ve eğer hala nefes almayı kendine hak olarak görüyorsa bilki akıllanmamıştır..[signature][hline]Allah kahr bela..
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Her şey karşılıklıdır haklısın. Ancak kana kan yanlış bir mantık. Kan davası mantalitesinden kurtulunmalı yani. O adamı hayat boyu hapse tıktığında zaten zarar veremez hale geliyor bu bir, hayat boyu yaptığı şeyleri düşünüyor bu iki, öldürdüğü yüzlerce kişinin ağırlığı omuzlarında olacaktır bu da üç. Yani bu adamı öldürmek zaten daha hafif bir cezadır. Belki de gerçekten böyle bir şey yapmış insanlar intihar etmelidir bilemeyeceğim ve beni ilgilendirmiyor, ancak bunun kararını verecek olan sen ben o yada devlet değildir anlıyor musun? Tek dediğim herkesin eşit hakları var ve bu hakların başında yaşama hakkı geliyor.[signature][hline]Eski kız arkadaşıma mesaj atarım: -Uyudun mu? -Hayır sen? Arkadaşımla telefonda: -Naber abi? -İyiyim saol sen? -Ben de iyiyim... naber?
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Topluma en iyisini yapmaya çalışırım ama o adaın canını yaktığı kişiyi de düşünmemlazım. Bence topluma en yararlı şey o kişiye en ağır cezayı vermek olur.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru
Angelfire Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 kalhie resmen apo olayına döndürdün sende benimde dedem savcı zamanında bir çok idam yapmış yaptırmış görmüş biri olarak anlatır bazen bana kendi bile hatırladıkca o anları inanılmaz kötü olur karşıyım idama olmadı silahlanalım bireysel silahlanma örgütlerimizi oluşturalım yasa dışı savaşlara başlayalım kardeşim ben ordumla beraber milletvekillerini alırım[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 said: Absolut, 02 Eylül 2004 14:51 tarihinde demiş ki: Topluma en iyisini yapmaya çalışırım ama o adaın canını yaktığı kişiyi de düşünmemlazım. Bence topluma en yararlı şey o kişiye en ağır cezayı vermek olur. Haklısın yani bir sürü kişiyi öldürmüş, akıllanmayan bir adama en ağır ceza verilir. Ancak "en ağır ceza" ne demek onu bir değerlendirelim. Ben sadece diyorum ki, en ağır ceza verilir ve müebbet hapis yer, ancak idam kelimesinin, ceza sistemi dediğimiz zararlı kişileri topluma geri kazandırma mantalitesi çerçevesinde yerinin olmadığıdır. Yani belki GERÇEKTEN de ölmeyi hak eden bir adam. O durumda da bunun kararını verecek insan yoktur dünyada. Yoktur yani. Bütün ülke toplansın onların bile hakkı değil bir can alma kararı vermek.[signature][hline]Eski kız arkadaşıma mesaj atarım: -Uyudun mu? -Hayır sen? Arkadaşımla telefonda: -Naber abi? -İyiyim saol sen? -Ben de iyiyim... naber?
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Ama o CAN alırken öyle düşünmedi.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru
Angelfire Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 belkie istemiyerek aldı bi sürü örnekleri var birde sen de onun gibi düşünürsen ondan ne farkın kalıcak aynen en ağır cezayı alsın ama en ağır ceza idam olmasın[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
Kalhiae Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 said: Angelfire, 02 Eylül 2004 14:51 tarihinde demiş ki: kalhie resmen apo olayına döndürdün sende benimde dedem savcı zamanında bir çok idam yapmış yaptırmış görmüş biri olarak anlatır bazen bana kendi bile hatırladıkca o anları inanılmaz kötü olur karşıyım idama olmadı silahlanalım bireysel silahlanma örgütlerimizi oluşturalım yasa dışı savaşlara başlayalım kardeşim ben ordumla beraber milletvekillerini alırım Senin deden savcıymış olabilir.. Şimdi bir düşünelim TR'de son dönemlerde yapılan idamlara bakalım.. Çoğu düşünürler dimi? Onları idam etmek gerçekten de haksız ve yanlış. Ama eğer bir toplum katilini yok edersen bunda üzülecek birşey yoktur doğrusunu yapmışsın demektir.. Yeşil Yol filmindeki gibi kafayı ıslatmadan yanarak 1800 Volt verilmeli bu aşağılık insanlara.[signature][hline]Allah kahr bela..
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Evet aynen öyle. Bu yüzden o suçlu. Bu yüzden o bir vahşi. Bu yüzden o değersiz, zavallı bir et parçası dünyada yer kaplayan. Ve bu yüzden absolutçüğüm sen düşünen, bu dünyada yeri olan bir insansın. O can aldı, ancak onun canını alarak intikam alırsan sen de yukarıda saydığım sıfatları kazanmış olursun. Ve bunu haklı çıkaracak hiç bir sebep yok. Ve buna karar verebilecek hiç bir sayıda insan yok. Ve bunda mantık aramanın da mantığı yok. O adam katil, ancak sen katil olmamalısın... Ve katil damgası yemeden, o adamın canını alıp haklı olduğunu iddia edebilecek kimse yok bu dünyada diyorum. Onun yaptığı yanlışı tekrarlamaktan başka bir şey değildir söylediğin şey, bizim doğru olanı yapıp o adamı doğru şekilde cezalandırmamız gerekir. Bu 10 yıl olur, 20 yıl olur, 30 yıl olur, olmadı suçuna göre müebbet olur. Ancak katil olmaya kimsenin hakkı yok.[signature][hline]Eski kız arkadaşıma mesaj atarım: -Uyudun mu? -Hayır sen? Arkadaşımla telefonda: -Naber abi? -İyiyim saol sen? -Ben de iyiyim... naber?
Kalhiae Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 said: Angelfire, 02 Eylül 2004 14:57 tarihinde demiş ki: belkie istemiyerek aldı bi sürü örnekleri var birde sen de onun gibi düşünürsen ondan ne farkın kalıcak aynen en ağır cezayı alsın ama en ağır ceza idam olmasın Onun gibi düşünürsek gideriz o ailesinin evini basarım aşiretten beşikteki bebesine kadar şarjör boşaltırım ancak biz sadece o hatayı yapan kişinin kellesini istiyoruz.. Asmak lazım kesmek lazım .. Kırk haramilleeeer :P[signature][hline]Allah kahr bela..
Angelfire Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 anladım senin savunduğun olay bir serial killer yakalandımı guard layalım ve yıkılsın mantığı haklısın anlıyorumda ama bence idam kaldırılmalı ölüm giydirmeye hiç kimsenin hakkı yok bence o kişi yapmış eğer idam ediyorsan seninde ondan farkın yok mantığındayım ben koy müebbet[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
Öne çıkan mesajlar