Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 samimi olun rahat edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 duymak istediğini söyleyeceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 patinin alayı gossip girls izliyo a şıkkı cok cıkması normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Küçük yalanlar, evet karşı tarafın dikkatini/moralini bozmamak için söylenebilir. Mesela, "eve geliyor musun" diye aradıklarında "evet yoldayım" dersin, fakat hala yola çıkmamışsındır, gibi. Ama diğer durumlar için, yalan söylemek sadece günü kurtarmaktır, ama bi gün gelir o kadar köşeye sıkışılır ki, "keşke hiç söylemeseydim" der insan, fakat iş işten çoktan geçmiştir. Askerdeyken yalanla ilgili başıma gelen bi olayı anlatayım mesela. Aşı olmak için revirin önüne gittik bölük olarak, sonra aramıza revirin yanındaki lahmacun fırınından bi eleman elinde 2 sepet lahmacunla geldi, nerden baksanız 50 kişi de satın aldı, sonra yedi. Bende yedim tabi, arkasından komutan geldi, "kimler lahmacun yediyse çıksın, yoksa süründürürüm" ben zaten son lokmayı ağzıma atarken beni komutan görmüştü, o yüzden kaçarım olmadığı için el kaldırdım, benle beraber bi 5-6 kişi daha el kaldırdı. Komutan lahmacuncuya sordu; -kaç tane sattın -60 tane -6 kişimi yedi peki hepsini -hayır 40-50 kişi vardı. Sonra komutan el kaldıranları yanına çağırdı, ve bizi yalan söylemediğimiz ve cesaretimizden ötürü bir defalığına affetti, ama geri kalan 230 kişiye akşama kadar sürünme eğitimi verdi. Bazen yalan söylememek daha iyi sonuçlar doğurabilir. Edit: Bir de, muhtemelen şu an aggro aldım, fakat yalanı savunan arkadaşlar umarım başkalarının yalanlarına ağır bi şekilde maruz kalır da, ne demek olduğunu tecrübe ile sabitler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 söylediğin yalan illaki sonradan ortaya çıkar çok büyük yalan. bugüne kadar sadece bi kere yalanım açığa çıktı onda gidip kendim söylemiştim yalan söylediğim insana çok değer verdiğim için tabi hata yaptığım ortaya çıktı sonradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 bi de mesela verdiğin örnek çok saçma çünkü sivilde değilsin başında bi otorite var doğru da söylemiş olsan bi ceza verebilir. sivilde yalan söylediğinde ve yakalandığında böyle saçma cezalarla karşılaşmıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 yalan söylemeyin ayıb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 @fede söylediğim basit bi örnekti sadece, sivilde yalanın ortaya çıkınca bi ceza almıyo olabilirsin, fakat yalan söylediğin kişinin gözünde değer kaybediyosun, ve bir süre sonra o kişiyide kaybediyosun. Doğruyu söylesen en azından dürüst davrandığın için kötü bi sonuçla değil, iyi bi sonuçla karşılaşma olasılığın daha fazladır. Kötü olucaksa da baştan olsun, zamanla ortaya çıkan yalanlar, başka yalanları da beraberinde getirir. En sonunda kendin bile inanırsın kendi söylediğin yalanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Kız arkdaşını aldatmışsın gidiyosun ona bunu söylüyosun ne iyiliği olacak sana allahını seversen. En iyi ihtimal bir tokat yersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Aldatıyorsan zaten bi sorun var demektir. Bitmesi de ikiniz içinde faydalı bi olay olur sanırsam. Kimseye bi zararı yoksa(bu da yalan ya :P ) karşıdakini üzmemek için söylenir. Ben söylerim/söylemişimdir en azından ama saçma sapan yalanlar gereksiz doğruyu söyleyin olsun bitsin ölüm yok sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Klapaucius said: Kız arkdaşını aldatmışsın gidiyosun ona bunu söylüyosun ne iyiliği olacak sana allahını seversen. En iyi ihtimal bir tokat yersin 3some? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 wastyrx said: Aldatıyorsan zaten bi sorun var demektir. Bitmesi de ikiniz içinde faydalı bi olay olur sanırsam. Ya da sevgilin evlenmelik kızdır ondan kıza dokunmayıp başkalarına dokunuyosundur sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Ha yani seninle yatan bi kız evlenmelik deil de hiç dokunulmamış olan evlenmelik baya kötüsün fasd bella, şesu falan gelip saldırır az sonra :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Kişisel tercih meselesi aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 O zaman üzgünüm ya köyden küçük yaşta alıp yetiştiriceksin müstakbel eşini(cümleyi kurarken bile bi garip oldum ahahha) ya da forever alone takılırsın işte ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Hacı senaryodan koptun ama olmadı. Yalan söyleyeceksin ve haberi olmayacak mutlu mesut yaşayıp gideceksiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Söyleme abi niye söylüyorsun davet et onuda 3some yapın. En birincisi o. Eved ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Hayvansın =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 emoya bağlayanlar kımler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Buyrun benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 yalan insanın ihtiyacı yani.yalan söylemeyen yoktur. said: Everybody Lies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 bence ikisini karsılastır hangisi sag kalırsa yola devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 yalan sölenir be kardeşim. sölemeyen ölümlü yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar