Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Gerçeği söylediğinizde pek çok şeyi devirebileceği fakat söylemediğinizde taraflara hiçbir zararı olmayacak yalanları söylemek konusunda ne kadar rahatsınız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Seviyorsan git konuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 İlla sevgili endeksli düşünmeyin. Ortaklıkta olabilir aile de olabilir arkadaşta olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 ben hiç sevmiyorum ne söylemesini ne işitmesini ama saflığımdan tabi bazen olmadık muhabbetler uzun vakit alıyor ayar oluyorum sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 karşı tarafa yalan söylemediğin zaman onun gözünde yükselme şansın 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 şimdi buraya peygamberler akın edecek bu arada hiç yalan söylemez, hiç yalan sevmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Sen üzülme diye yalan söyledim sanırım dünyanın en iğrenç yalanı. Yaptığım itlikle yüzleşicek götüm yok un politik versiyonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 az delikanlı olun söledinizse bile sonrasında "ay beyaz yalandı ayol" diye kıvırtmayın bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Yalan söylenir lan insan ihtiyacı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 eet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Tut ki böyle küçük yalanlardan bir düzen kurmuşun kendine. Yani bir tane yalanını ya ben sana yalan söyledim aslında şöyle böyle desen elde var 0 olucak. Değer mi mertlik yapmaya gerçeği söylemeye falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 ben sana gerçeği söyleseydim sen X yapacaktın ve y sonucuna varacaktık ben sana yalan söyleim ve sen A patın böylece Y sonucundan görece daha iyi olan B sonucuna eriştik zaten üstteki gibi bir durum yoksa yalan söylemenin gereği yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 E zaten üstteki gibi bir durum olsun diye yalan söyleniyor ssdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 yalan iyidir sktret şimdi onu.. galatasaray şampiyon olacak görürsünüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 kadın milletinin allah 1 dediğinden başka birşeyine inanmayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 galatasaray nakit krizine girmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 BabacumMostors said: ben sana gerçeği söyleseydim sen X yapacaktın ve y sonucuna varacaktık ben sana yalan söyleim ve sen A patın böylece Y sonucundan görece daha iyi olan B sonucuna eriştik zaten üstteki gibi bir durum yoksa yalan söylemenin gereği yok her reel sayı y>b yi sağlıyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 reel ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 gerçel sayı diye bişey var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 dasaaa said: az delikanlı olun söledinizse bile sonrasında "ay beyaz yalandı ayol" diye kıvırtmayın bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Pasta said: BabacumMostors said: ben sana gerçeği söyleseydim sen X yapacaktın ve y sonucuna varacaktık ben sana yalan söyleim ve sen A patın böylece Y sonucundan görece daha iyi olan B sonucuna eriştik zaten üstteki gibi bir durum yoksa yalan söylemenin gereği yok her reel sayı y>b yi sağlıyor ama. "yalan"dan bahsederken "reel" demek olmuyor ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 yalan sayı onların hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 evet, o yüzden muhteşem bir posttu bence o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 http://i193.photobucket.com/albums/z144/barnesxrxred/be-rational-get-real.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 bence de mükemmel bir post olmuş o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar