Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Gerçeği söylediğinizde pek çok şeyi devirebileceği fakat söylemediğinizde taraflara hiçbir zararı olmayacak yalanları söylemek konusunda ne kadar rahatsınız ?
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 İlla sevgili endeksli düşünmeyin. Ortaklıkta olabilir aile de olabilir arkadaşta olabilir
yav Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 ben hiç sevmiyorum ne söylemesini ne işitmesini ama saflığımdan tabi bazen olmadık muhabbetler uzun vakit alıyor ayar oluyorum sonra.
kermit Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 karşı tarafa yalan söylemediğin zaman onun gözünde yükselme şansın 0
kermit Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 şimdi buraya peygamberler akın edecek bu arada hiç yalan söylemez, hiç yalan sevmez.
Pasta Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Sen üzülme diye yalan söyledim sanırım dünyanın en iğrenç yalanı. Yaptığım itlikle yüzleşicek götüm yok un politik versiyonu.
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 az delikanlı olun söledinizse bile sonrasında "ay beyaz yalandı ayol" diye kıvırtmayın bari
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Yalan söylenir lan insan ihtiyacı işte.
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Tut ki böyle küçük yalanlardan bir düzen kurmuşun kendine. Yani bir tane yalanını ya ben sana yalan söyledim aslında şöyle böyle desen elde var 0 olucak. Değer mi mertlik yapmaya gerçeği söylemeye falan
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 ben sana gerçeği söyleseydim sen X yapacaktın ve y sonucuna varacaktık ben sana yalan söyleim ve sen A patın böylece Y sonucundan görece daha iyi olan B sonucuna eriştik zaten üstteki gibi bir durum yoksa yalan söylemenin gereği yok
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 E zaten üstteki gibi bir durum olsun diye yalan söyleniyor ssdf
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 yalan iyidir sktret şimdi onu.. galatasaray şampiyon olacak görürsünüz
kermit Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 kadın milletinin allah 1 dediğinden başka birşeyine inanmayacaksın.
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 galatasaray nakit krizine girmiş
Pasta Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 BabacumMostors said: ben sana gerçeği söyleseydim sen X yapacaktın ve y sonucuna varacaktık ben sana yalan söyleim ve sen A patın böylece Y sonucundan görece daha iyi olan B sonucuna eriştik zaten üstteki gibi bir durum yoksa yalan söylemenin gereği yok her reel sayı y>b yi sağlıyor ama.
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 gerçel sayı diye bişey var
aquila Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 dasaaa said: az delikanlı olun söledinizse bile sonrasında "ay beyaz yalandı ayol" diye kıvırtmayın bari
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Pasta said: BabacumMostors said: ben sana gerçeği söyleseydim sen X yapacaktın ve y sonucuna varacaktık ben sana yalan söyleim ve sen A patın böylece Y sonucundan görece daha iyi olan B sonucuna eriştik zaten üstteki gibi bir durum yoksa yalan söylemenin gereği yok her reel sayı y>b yi sağlıyor ama. "yalan"dan bahsederken "reel" demek olmuyor ama :(
Pasta Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 evet, o yüzden muhteşem bir posttu bence o.
aquila Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 http://i193.photobucket.com/albums/z144/barnesxrxred/be-rational-get-real.gif
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 bence de mükemmel bir post olmuş o
Öne çıkan mesajlar