Mithgor Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Tempest said: önyargı sezdim ben sende adamın seside cok güsel ingilizcesi de iyi o,o abi 3 ay almanyadayken o kadar baymistim ki heriflerin ingilizcesinden batiyo artik. (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 bana teşekkür etti çok mutlu oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aelfric Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 umarım güzel olmuştur, daha maçlar gelir yakında ayarlamaya çalışırız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 bo7 olsa daha iyi olur bundan sonraki maçlar. çekişmeli serilerde uzun maraton çok daha seyri hoş oluyor. aelfric, abi fareyle çok hızlı ekran değiştiriyorsun. oyundayken sıkıntı yok da, stream izleyicisi için rahatsız edici oluyor biraz. mümkün mertebe minimap'ten ekran değiştirirsen ve focus camera özelliğini kullanırsan daha iyi olur bence. maçlar için teşekkürler. bir oyuncu her zaman en iyi oyununu oynayacak diye bir kaide yok, bees'e gg ve mineraller için teşekkürlerimi iletiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aelfric Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 huun said: bo7 olsa daha iyi olur bundan sonraki maçlar. çekişmeli serilerde uzun maraton çok daha seyri hoş oluyor. aelfric, abi fareyle çok hızlı ekran değiştiriyorsun. oyundayken sıkıntı yok da, stream izleyicisi için rahatsız edici oluyor biraz. mümkün mertebe minimap'ten ekran değiştirirsen ve focus camera özelliğini kullanırsan daha iyi olur bence. maçlar için teşekkürler. bir oyuncu her zaman en iyi oyununu oynayacak diye bir kaide yok, bees'e gg ve mineraller için teşekkürlerimi iletiyorum :D doğru diyorsun switch için minimap kullanmak daha iyi olur. aslında klavyeyi kullandım mouse kullanmadım fazla ama birdahakinde dikkat ederiz. aslında maç biraz uzasaydı beklendiği gibi uzun olacaktı ama 3-0 olunca kısa göründü biraz. birde overlaylarımı koymayı unuttum sonradan aklıma geldi lol.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 cast çok güzeldi abi tebrik ederim.herşeyi siz yapın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
artstvol Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 güzel streamdi.ille ve aelfric gayet iyiydi bence.beeswax için talihsiz oldu.bundan sonraki yayınları bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Mithgor said: abi sov macinda 4gate mi yapilir? Son maçta yaptı zaten ki o mapte 4 gate olur.Herşeyi geçtim neden olmasın her ne kadar show maçı olsada belli ki adam kazanmak için oynuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Baştada sölediğim gibi adam beeswaxtan çok daha tecrubeli o yüzden üzülcek bişe yok. Arew diye hafife almayın bu adam en formda zamanındaki bratoku yenmiş esllerde türkler tur geçemezken yarı finaller görmüş bir adam. Her ne kadar bir sürü oyuncumuz kendini dev aynasında görsede (sözüm beeswaxe değil) oyuncu seviyesi olarak bu tarz adamlardan çok gerideyiz. Bu tarz maçlar çoğalırsa ve aramızdaki rekabet artarsa ancak bu adamlara yetişebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 ya lütfen 4 gate mi yapılır böyle maçta yahuuuu , abi böyle de çiiz yapılmaz kafasını geçin artık bakın SOCKE vs SQUIRTLE iem dünya şampiyonası orda bile tüm maçlar 4gate başlıyor yani çok solid şey bunlar artık ... adam eğer hep orda 4gate oynuyorsa şov diye çıkıp size 3gate 1robo göstermez çünkü yapamz düzgün eline ayağına bulaştırır... ladderda 3900 görmek boru değil... bees 1 map kovarsa süpriz olurdu açıkcası ... gg wp barış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 huun 50 on Arew +25 Polyushka 50 on Arew +25 muisback 50 on Arew +25 25 minearele değer miydi be :( ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
artstvol Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 oradan kazanıp tempeste hepsini bastık.fena mı oldu ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 artstvol said: oradan kazanıp tempeste hepsini bastık.fena mı oldu ^^ arkadaşının yenilgisi üzerinden kazandın ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Bu arada Arew kimdir diye baktım da http://www.sc2ranks.com/eu/629819/Arew Abi bu adam 4000 puan master neredeyse. EU'da 87. World ilk 200'de. ::o ::o ::o ::o ::o ::o ::o ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 beeswax'i resmenn aslanların önüne yem diye atmışlar heeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Maçı kim ayarladıysa tebrik ediyorum. Edit: Adam mondragon'la aynı divison'da ve sadece 2 sıra arkasında. ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aelfric Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 O kadar da ezik yapmayın canım beeswaxı maçı ben ayarladım biraz daha güzel oyunlar çıkabilirdi tamam arew çok iyi ama o da çok bilinmiyordu zaten adam neredeyse sadece ladder takılıyor bu aralar onun da yeniden fark edilmesi için yaptım biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Beeswax niye ezik olsun, şu anda Türkiye'nin en iyi, en formda 3 oyuncusunu saysan aralarında adı mutlaka geçer. Biraz orantısız olmuş karşılaşma sanki, sana da öyle gelmedi mi :) Sahiden de adı hiç duyulmamış adamın ya, oyman uyarmaya çalıştı ama iyi olmak var; bi' de hayvan olmak var :D Arew değil grandmaster'ı, dünyadaki ilk 200'ün katılacağı bir lig yapsalar, (misal grandgrandmaster) ona girebilecek adammış. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aelfric Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Bir süre sc1 oynamış herkes Arew'i hatırlar. Maç biraz orantısız onu kabul ediyorum ama Arew'in de sc2de adı pek duyulmamıştı o yüzden biraz onun da ortaya çıkmasını istedim. Adı üstünde showmatch. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eru Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 tot)arew iyidir ya adam baya gosuydu sc1 de. wp kombat alsa basari olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rocky Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 replay'lere nerden ulaşabiliriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
torrasque Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 do you wanna mess with toss ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar