Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eşkiya kedi sorunsalı.


Beast

Öne çıkan mesajlar

Şimdi bunu bir mart şakası olarak algılamayın zira konunun mart ile alakası var mıdır, yok mudur bilemiyorum ama yaklaşık 2 haftadan beri iri, erkek 1 kedi balkonuma gelip küfür edercesine bağırıyor. Ben çıkıp kovalayınca da hızla kaçıyor.

Ama artık kedi işi iyice abarttı. İki gündür hırsız gibi balkonuma pokuyla imza atıyor hayvan. Ve geceleri balkonu terasa bağlayan demir merdivenlerden hayvan gibi inip - inip çıkıyor. Gürültüden uyutmuyor.

Yani ne gece, ne gündüz rahat yok artık bana. Hayır, salacağım köpekleri üzerine tiftecekler bunu ama ona da içim el vermiyor.

Aslında bu konuyu açma sebebim, bunun dişi bir kediyle bağlantısı olabilir mi sorusuyla alakalıydı. Şimdi yazın, yavru dişi 1 kedi bize kendini sevdire, sevdire eve aldırttı. Biz de bakıyoruz şimdi bu kediye ama ne aşı yaptırdık, ne kısırlaştırdık. Sadece yemeğini veriyoruz, havalar soğuk olunca da eve alıyoruz onun haricinde yine sokak kedisi yani.

Sanırım erkek kedi de bunun peşinde şimdi, hayır bizimkinde de bir sokağa çıkma sevdası başladı ya anlamadım gitti ...

Ne yapmalı ? Vereyim gitsin mi bizimkini eşkiyaya ? Yoksa ikisini de köpeklerime havale edeyim de onlar mı çözsün sorunu ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...