Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DiRT 3


Zaybird

Öne çıkan mesajlar

evet yeni oyun geliyor.bu sefer "colin mcrae" title ı silinmiş oyundan.dünya ralli şampiyonasını konu alıyor oyun.grafikleri her zaman ki gibi büyüleyici olur sanırım.trailer'ı da koyuyorum.oyuna ek olarak audi quattro eklenmiş.



oyunun çıkış tarihi 24 Mayıs 2011.

evet oyun içi bir görüntü


Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
Abi oyunu aldım adamlar yapmış, ama harbi yapmış. Underground serisinden sonra ilk defa doğru düzgün araba yarışı oynuyorum. Multiler şahane heycanlı geçiyor. 3-4 farklı mode olması iyi.

SS'leri atmaya üşendim steamden baksın isteyen. 3 farklı mod denedim simdiye kadar. yarısların 3-4 farklı round dan oluşuyor. Mapler genelde kısa ama roundlar'ın en sonda total'i alıp birinci belirleniyor. Yani 1.ci el ezdip 2. el dağıtırsan kaybediyorsun.

3 farklı yol gördüm. Düz, toprak, kar. En feci olanı kar ve toprak.

http://steamcommunity.com/id/nizamaniac/screenshot/558657320206398368?filter=app_44320

Oyunu oynarken fun mode gibi bişeyini oynadım. Isınma serverleri gibi biseyler var newbieler için. Birde prolar için olanları var orda başkalarıyla yarışıp rank falan alıyorsun (muşun daha girmedim, yazanı söylüyorum). Fun demesine rağmen reput ve puan aldım onun nedenini anlayabilmis değilim tabi.Oyunda tümsekler falan hafife alınacak türden değil. En ufak hata 5-6 saniye kaybetmenize neden olabilir.

Rank olayı tamamıyla yok heralde dediğim mode'da (tam olarak ne yok onu bende bilmiyorum cünkü düz rank aldım zaten o pro olmayan mode'da)

Level birden başlıyoruz gittikce arabalar açılıyor falan şeklinde olmuş. Estikden yarış öncesi steering falan ayar çekerdik. Onu options a koymuşlar.

Bir de oyun başlarken ki keyboard ayarları leş. Kendim için söyleyeyim adamlar yapmış.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...