BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 son 5-6 aydır ben benim hatun böyle abuksubuk çarpıyoruz çarpılıyoruz, arabanın kapısını kapatırken çarpılıyorum, kapı koluna ghidiyor elim çıt çıt ses geliyor hani arada kahveyi fln uzatıyorum hatuna ya o beni yaa ben onu çarpıyorum bir de bu elektrik atma vs olayını son zamanlarda çok kjişiden duydum deprem mi olacak ne? sizde de birini çarpma yada çarpılma durumu var mı özellikle son bir kaç ayda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 ha 10-23 şubat arası türkiye dışındaydım o arada hiç olmadı bu ama istanbula geldik uçaktan indik daha taksiye binmeden yine başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 http://forum.paticik.com/read.php?20,5438741 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 işte o konuyu görünce aklıma geldi yazayım dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 aşırı radyasyondan vücuduna fazladan elektrik girmiş.çıplak ayakla toprakta yürü geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 AŞK!!!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 BabacumMostors said: işte o konuyu görünce aklıma geldi yazayım dedim :) Ha ben de o konunun ismi alakasız olunca görmedin zannettim sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Arada bir yükseliyorum. Şahitlerim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 yalnız son zamanlarda bana da oluyo bu lan?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 torpakta yürü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 büyük deprem geliyor olabilir. öncesinde kayalar sürtündükçe hayava elektrik yükleyebilir böyle. bir çeşit elektrik fırtınası olabilir bu.. sevgili şapşal. bu mesaj tamamen hayal ürünüdür. panik yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 ALMA MAZLUMUN AHINI ÇIKAR AHESTE AHESTE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 istanbul artık bana yaranıyor da oalbilir.. çok mutsuzm lan burada :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Giydiğiniz ayakkabılara bi bakmak lazım önce. Lastik tabanlı ayakkabılar çok sebep oluyor statik elektrik yüklenmesine. Toprakta, kumsalda çıplak ayakla dolaşmak iyi geliyor, rahatlatıyor. Tabi istanbul gibi memelekette ölüyü koymaya toprak bulmak bile sorun, diri nerden bulacak onu bilmiyorum. Gel bursa'ya kumsalda yürüteyim, sevdiceğinle sahilde karşılıklı koşmanızı, eski türk filmi havası yakalamanızı sağlayayım ekieki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 bana yaklaşık 10 senedir oluyor bu hatta kendimi bildim bileli diyelim hem de çok sık. genelde kış aylarında uzun kollu giyecekler giydiğimde. en çokta alışveriş merkezlerinde. kıvılcım çıkartana denk çatlatıyorum elektriği elimin ucunda. ,gel bi dokunayım dediğim kişi kaçıyor, çıt çarpıyorum çünkü elektriği suratına. sürtünmeden, elektrostatik yüklenme oluyor işte, yünlü kıyafetlerden falan filan. depremle alakasını çözemedim. zira 10 senedir adam gibi deprem olmadı ama benim elektriğim geçmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 hakkaten en çok alışveriş merkezlerinde oluyor ha neden acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 ben çok çektim bundan çok acayip anılarım var uzun sürdü ama geçti sora. tavsiyem ayaklara tuzlu su + çıplak ayak toprak kombosu. baya azaltıyor gerçekleşme sıklığını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 bende surekli çarpıorm milleti. bide merdivenlerde falan çok çarpılıyorum trabzanlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 topraklama sart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 pipimizden kablo mu sarkıtıcaz yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 SeaGle said: pipimizden kablo mu sarkıtıcaz yere hahaha abi bilmiyorumda bu çok ciddi bi sorun ben baya kafaya taktım bunu ne yapsam bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 ya pipisi olmayanlar ? 0_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 SeaGle said: Giydiğiniz ayakkabılara bi bakmak lazım önce. Lastik tabanlı ayakkabılar çok sebep oluyor statik elektrik yüklenmesine. Budur! dene ve gör, ayakkabı ile doğru korelasyon var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 bana çok az oldu bu olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar