Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kızılay

yav

Öne çıkan mesajlar

Google aramalarında konunun tam çıkmaması için başlığı eksik yazdım.

Kızılay gençlik kollarıyla ilgili bir bilgisi olan var mı?

18 Mart'ta Çanakkale'de ist.kızılay gençlk kolları bir etkinlik düzenliyorlarmış ve sınırlı sayıda fotoğraf severin etkinlikleri fotoğraflamaları kaydıyla yol-yemek masraflarını karşılayacaklarmış.

Kulağa çok hoş geliyor fakat açılışı başbakanımız yapacak falan demiş okuduğum yere yazan kişi. Dolayısıyla sazan gibi atlamadan önce kimlerin fotoğrafını çekeceğimi kimler arasında olacağıma dair merakım depreşti.

Allahın izmirlisi manyak mısın yürü git işte felan diyebilirsiniz :D ama olsun bilinçli olmakta fayda var.

Kızılay gençlik kollarının icraatlarına dair bilgisi olan varsa duymak isterim kısacası.
Sosyal ağlarda paylaş

işte ben de ondan korktum zaten dsf
gidip de "badem bıyıklılar çok güzel işler yapıyolar bakınız" fotoğrafları çekmiş olmak istemem :D
yok siyasi çıkarlardan arınmış gerçekten iyi niyetlerle yapılan bir iş ise ki öyle olduğunu sanıyorum gerçekten gitmek isterim. Bir yoklayayım dedim. Google'da ufak bir arama yaptım herangi bişey bulamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

kan verirken acaba badem bıyıklıyamı gidecek kanım diye sormazsın iyiliği yapar çeker gidersin olayı budur yani. madem bişeylr yapmayı planlıyosun karşına kim çıkarsa çıksın senin aynı davranman lazım sorguluyosan içeriğini ideolojik düşünen sen oluyorsun bu çok ayrı şeyler.
Sosyal ağlarda paylaş

Napolyonn said:

kan verirken acaba badem bıyıklıyamı gidecek kanım diye sormazsın iyiliği yapar çeker gidersin olayı budur yani. madem bişeylr yapmayı planlıyosun karşına kim çıkarsa çıksın senin aynı davranman lazım sorguluyosan içeriğini ideolojik düşünen sen oluyorsun bu çok ayrı şeyler.
nalaka abi ne kan vermesi offfffff :D
Hiç anlamamışsın yazdıklarımı öyle böyle değil Türkçe anadilin olmasa gerek8-)
Sosyal ağlarda paylaş

Napolyonn said:

Abi Türkçe soldan sağa okunuyor haberin olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

art niyetli düşünmeyeyim diyorum da demin de metin uca'nın şu tivit'lerini gördüm. Hadi bakalım :D
said:
MetinUca Metin Uca
Kizilayin gorevleri arasinda olen devlet adamlarinin arkasindan cadir kurma ve yiyecek servisi var mi? Yoksa yoksa bu bir ilk mi

said:
MetinUca Metin Uca Rahmetli Ecevit Turkes ve Ozal'in cenazesine katilmis bir gazeteci olarak kizilay cadiri hatirlamiyorum hatirlayan var mi?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...