dreagloth Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Dİğer class ların heal edebilenlerini cleric ler ile bir mi tutuyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaruza Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 expert dungeonlarda en ideal healer cleric dağılımı konusunda yardımcı olursanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 benimki suan böle: http://rift.zam.com/en/stc.html?t=00ejG..E0E00stco.ExoVchdoz warden oynamadım ama henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Abi gelen olarak cleric hakkında bilgi alabileceğimiz (soullar falan) forum falan var mı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 dreagloth said: Dİğer class ların heal edebilenlerini cleric ler ile bir mi tutuyorsun? Doğru çoğu bizden daha iyi heal ediyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 cleric oynayanların %75 i baya clueless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warghammer Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Benim ranger hackli olduğu ve tel bile açmama rağmen beklediğim için bir cleric açtım.Shaman/druid/justicar yaptım.mantıklımı olmuş sizce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 WF'lere zaten 1-2 cleric giriyor, onlar da ben dps yapicam diyince takim arkadaslarindan laf isitiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 50 olunca millet olay değişir abi , lvling için herkes dps oynuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Warghammer said: Benim ranger hackli olduğu ve tel bile açmama rağmen beklediğim için bir cleric açtım.Shaman/druid/justicar yaptım.mantıklımı olmuş sizce Zevkli build abi bildiğin warrior oynar gbi oynuyosun işte. Survivalı da iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar