Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kingston SC2 Turnuvası

Sleeep

Öne çıkan mesajlar

http://www.oyunguru.com/index.php?site=coverages&action=show&coverageID=122

Gerçekleştireceği farklı oyun turnuvalarıyla farklı kitleleri Beşiktaş Adeks Turnuva Merkezi'nde bir araya getirmeyi hedefleyen SETUP, Kingston sponsorluğunda gerçekleşecek olan bir turnuvayla 3 farklı oyunun müdavimlerini bir araya getiriyor.

CS 1.6 DM, StarCraft II 1v1 ve FIFA 2011 oyunlarında yapılacak olan turnuvalarda ilk 6'ya giren oyuncular Kingston HyperX Performans ramleri ve USB Flash Bellekler kazanacak.

Kingston StarCraft II

Tarih: 20 Mart Pazar
Mekan: Beşiktaş Adeks Turnuva Merkezi
Başlangıç saati: 15:00 (14:30'da cafede olunması zorunludur)
Katılım ücreti: 20 TL (1 Turnuva menüsü dahil)
Oyun türü: 1v1

Ladder kuralları geçerli olacaktır.
Önce grup bölümü oynanacaktır.
Gruplardan çıkanlar tekli eliminasyon best of three oynayacaktır.
Haritalar harita ban sistemiyle belli olacaktır.

Ödüller

İlk 3 oyuncu: Kingston HyperX Performans RAM
4-5-6. oyuncu: Kingston USB Flash Bellek

http://www.oyunguru.com/index.php?site=coverages&action=show&coverageID=122
Sosyal ağlarda paylaş

tonbaliklimakarna said:

Vendy said:

gelmeye calisacam da, gelemezsek online olarak katilamazmiyiz parayi yatirip? :<

Maalesef, turnuva offline olarak gerçekleşecek.

ya sonucta netten oynaniyor oyun.
benim gibi istanbula gelme problemi olan ve turnuvaya katilmak isteyen 10-15 kisi cikar en az. keske katilabilseydik o sekilde.
maksat heyecan olsun, turnuva olaylarina isinalim iyice. bi odul falan kazanacagimizdan degil :)-D
Sosyal ağlarda paylaş

huun said:

sen milli observersın, sana beleş olmalı.

Adamlar sponsorlu turnuva yapmış, katılımın çok gözükmesi için ben parasını verip katılırım problem değil, ama maç yapmak istemiyorum ki izlemek istiyorum :)

tonbaliklimakarna: ben katılayım turnuvaya problem değil ama obs. girmek istiyorum maçlara. Ha son yarı final olur, final olur onlara girmesem de olabilir, onları siz zaten tv'den projeksiyondan filan veriyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

doubtful said:

Ha son yarı final olur, final olur onlara girmesem de olabilir, onları siz zaten tv'den projeksiyondan filan veriyorsunuz.

abi hala anlamadın mı alt katta tv ye sırf senin için veriliyor? elin yorulmasın mouseta diye...
+ makineden obs olana kadar oyuncunun arkasına geçip izlemek daha zevkli değil mi? dötü sıkışınca hızlanan elleri görmek falan (:P)
Sosyal ağlarda paylaş

TD)Pentagram said:

Sleeep said:

evet turnuva bu haftasonu hala 4 kayıt var :)

ne güzel işte olm ilk 4 sıranın 3 bizim oldu diye haber yaparsınız :D

ya o zaten kaçmaz da olay şu 4kişi katılıp ilk3ü almak var bide 64 kişi katılıp almak var :P maksat çok adam olsun ki ilk3ün değeri artsın :D

bu gidişle gelicek obslar turnuvaya dahil olup ilk 6 ödülünü alcak :D
Sosyal ağlarda paylaş

Az önce fleshjelly ile konuşuyorduk gidelim mi turnuvaya diye de bi'şey söyledi çok ilginç geldi bana.
İlk sayfada kayıt için verilen linkte 15 Mart Çarşamba gününe kadar paralar yatırılmalıdır diyor ama şöyle bir problem var ki nereye yatırılacağı belli değil. !!!11!birbir
Diğer bir mesele de ayın 15'i (bugün) günlerden salı. Son gün bugün müydü? Yoksa yarın mı? Turnuva iptal mi? Oraya gelenler para verip turnuvaya katılabilecek mi?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...