RaiDaN Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 uo yu yukledim herhangi bir problem yok patch yaparken hata verdi sildim yeniden yukledim hemde full yukluyorum zaten oyle olması lasım tekrar patchde su hatayı veriyo Applying patch patchgold_win32_1-26-4j.rtp on path . Error applying patch Error during session Your client may not be the most recent version. You may be able to play the game with your current client. Click OK to play the game or Cancel to abort.[signature][hline]www.tr-scripting.com TR-Scripting Admin www.roxside.net RoxSide Scripter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 e çünkü bir kere patch yapmışsınız , en son dosyalar bilgisayarınızda olduğu için orada bu hatayı vermiş , tekrar patch yapmaya gerek yok yani[signature][hline]a.k.a. [SofD]ZeBeLLaH (eski) ZeBeLLaH(yeni) Paticik StarCraft Forumları BonePART, 01 Eylül 2004 04:16 tarihinde demiş ki: benim bi kusum war sapasaglam hemde kocaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaiDaN Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 tmm da clienti acıyom herhangi birini hepsi daha dorusu bu seferde client acılırken cd sürücüsünü takın dio cd yi koyunca acılıyo cdsiz acılmıyo clientler..[signature][hline]www.tr-scripting.com TR-Scripting Admin www.roxside.net RoxSide Scripter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar