Head Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: Alexi_Septimus, 06 Eylül 2004 00:38 tarihinde demiş ki: said: Norton_Antor, 05 Eylül 2004 22:38 tarihinde demiş ki: aslında sevmek diye birşey yok.sadece birisini sevmemiz gerektiğini düşündüğümüzde ve o kişi bizden uzak durduğunda acı çekiyoruz çünkü acı çekmemiz gerektiğini düşünüyoruz.bunlar çok saçma bunu son birkaç günde anladım artık.farkettim ki ailemi,arkadaşlarımı hatta kendimi bile sevmiyormuşum.bize acı çektiren "sevgi" kelimesinin sahip olduğunu düşündüğümüz çağrışım.ancak o çağrışım aslında yok.sadece bir hayal ürünü. Evet, mesela aslında sen bir kaşıksın. bu imza ne lan künk[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 akli basinda hic bir kiz agzinda tel olan birisiyle cikmaz . zira bazilarinda oz guven eksikligi gibi yan etkileri olabiliyor .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Peki.[signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: huun, 06 Eylül 2004 00:42 tarihinde demiş ki: akli basinda hic bir kiz agzinda tel olan birisiyle cikmaz . zira bazilarinda oz guven eksikligi gibi yan etkileri olabiliyor . çok yanlış çok yakın bir arkadaşımın dişlerinde tel vardı. dünya güzeli bir kız da onunla çıktı. insanları yanlış yönlendirmeyelim.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Ben 3 ay falan önce tel taktım. Takmadan öncede kız arkadaşım vardı, hala var. Aynı kız ehurf. Telleri yarın çıkartmayı düşünüyorum ehe. Bu arada telin öpüşme sırasında hiçbir dez avantajı olmuyor ama alışmak ciddi bir mesela. Yani ben dudaklarını eline verip evine öyle yollayacam diye baya korkmuştum ehe.[signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: Head, 06 Eylül 2004 00:45 tarihinde demiş ki: çok yanlış çok yakın bir arkadaşımın dişlerinde tel vardı. dünya güzeli bir kız da onunla çıktı. insanları yanlış yönlendirmeyelim. o mesajdan anladigin bu mu yani ? akli basinda hic bir kiz agzinda tel olan birisiyle cikmaz tamamen yanlis bir onermedir ve boyle oldugu cok asikardir . bunu bir done olarak one surdukten sonra ters psikoloji etkisiyle kendine guvenin onemli oldugunu belirterek yanlis yonlendirmeme son verdim .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: Alexi_Septimus, 06 Eylül 2004 00:47 tarihinde demiş ki: Ben 3 ay falan önce tel taktım. Takmadan öncede kız arkadaşım vardı, hala var. Aynı kız ehurf. Telleri yarın çıkartmayı düşünüyorum ehe. Bu arada telin öpüşme sırasında hiçbir dez avantajı olmuyor ama alışmak ciddi bir mesela. Yani ben dudaklarını eline verip evine öyle yollayacam diye baya korkmuştum ehe. gittikçe rahatlıyorum :)[signature][hline]Thrash 'Till Revolution Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 niye bitirsin ya hey allam[signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Normalde bu soruyu sordugun için kızmam lazım ama yeter artık kızdanda anlamıyor musunuz be ne açıonuz bu konuları neyse gelelim cevabına: Güzel kardeşim canım cicim birde şöyle düşün sen ondan hoşlanıyorsun o tel taksaydı hala hoşlanırmıydın eğer evetse onun içinde aynı şey geçerlidir dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 ya kalk git . delmisin nesin :) . sorunu okuda öle gel . adam tel takınca kızı terkedeyimmi dio :lol: . millet aşmış olayı artık :horace:[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 tel kötü bişi değildir[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 eger ayrılırsa senı sevmıyo ve neden arıyo demektır.zaten o zman da tel olmazsa baska bısı bulur ayrılır.ondan takma kafana bence.ben yuzune kustum hala cıkıyoruz =)[signature][hline]Müslüm'ü Aşma Şişe Efes'ten Şaşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar