Mithgor Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 abi sunu neden adam gibi kura ile falan yapmiyolar ki? turkiye'de olsa 3. dunya ulkesi diye elestirirdik valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 fail bu iem ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belegurth Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 İlker Gündüz diye bi herif en sonda 1100 dolarlık intel işlemci kazandı gördünüz mü bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithgor Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 tam dicektim adamin tipi tam turk diye hakketten turkmus (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithgor Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 oeah bi daha uzadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 socke fena dövdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belegurth Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 sjowu anlamıyorum ki ben ya. herif sürekli colossusa marine basıyo ve eziliyo. bütün turnuva böyle oldu niye marine basıyor hala çerez gibi pişiyolar hani vikinge gaz yetiştiremiyorum diyosan ona göre roflstomp olmicak marauderlı başka bi kompozisyon bul ne bilim. 2 colossus 2 koyuyo marineler tek sıra gg ahhaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 drop için dicemde sağlam drop yapmıyoki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Sjow çıkmazsa üst turda Terran olmayacak, oldukça ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Belegurth said: sjowu anlamıyorum ki ben ya. herif sürekli colossusa marine basıyo ve eziliyo. bütün turnuva böyle oldu niye marine basıyor hala çerez gibi pişiyolar hani vikinge gaz yetiştiremiyorum diyosan ona göre roflstomp olmicak marauderlı başka bi kompozisyon bul ne bilim. 2 colossus 2 koyuyo marineler tek sıra gg ahhaa zealotlari temizlemek icin marine basıyolar +fenix switch sorunu gereksiz droplar yapıo yani bi sen zeki deilsin drop yapıp probe kesince kazanasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 day9 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 o düşüşün ardından gelicek videoları merakle bekliyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithgor Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 rofl oldu xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 adamların sponsorlara bak.bukadar firma türkiyede ticaret bile yapmıyor lan hah [img=http://i1103.hizliresim.com/2011/3/2/10142.jpg] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 İlk dropu değil de ikincisi baya hasar verdi, orduyu geri çekmeye zorladı, işçi sayısında öne geçirdi. Yenilmesinin nedeni ilk saldırısının ancak Protoss force fieldları saçmalarsa işe yarayacak olması ve bu nedenle geriye düşmesiydi. O yüzden istediği kadar fazla Viking yapamadı ve bir sürü marine yapmak zorunda kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithgor Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 temiz aldi socke.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 allahım 4gate yedi şaka gibi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zodiackiller Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 bu tlo çok tatlı bişey ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 bu day9 nin yanıdaki kim 4k todmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 TLO iyi aile çocuğu ya.Temiz yüzlü falan.haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belegurth Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Memphis said: bu day9 nin yanıdaki kim 4k todmu? rotterdam , orc tu :P ps : çok kötü bi sesi var niye sunduruyorlar anlamış değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belegurth Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 memphis ve spartacus en çok zorun yaşadığınız ırk protoss mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belegurth Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 pauıhauhauha 2. tiebreaker serisi de bitti. 3. ye geçiyoruz PARDON sjow squirtle oytnicak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 haha socke için fena son oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar