Mithgor Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 abi sunu neden adam gibi kura ile falan yapmiyolar ki? turkiye'de olsa 3. dunya ulkesi diye elestirirdik valla..
Belegurth Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 İlker Gündüz diye bi herif en sonda 1100 dolarlık intel işlemci kazandı gördünüz mü bilmiyorum
Mithgor Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 tam dicektim adamin tipi tam turk diye hakketten turkmus (:
Belegurth Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 sjowu anlamıyorum ki ben ya. herif sürekli colossusa marine basıyo ve eziliyo. bütün turnuva böyle oldu niye marine basıyor hala çerez gibi pişiyolar hani vikinge gaz yetiştiremiyorum diyosan ona göre roflstomp olmicak marauderlı başka bi kompozisyon bul ne bilim. 2 colossus 2 koyuyo marineler tek sıra gg ahhaa
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 drop için dicemde sağlam drop yapmıyoki
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Sjow çıkmazsa üst turda Terran olmayacak, oldukça ilginç.
Memphis Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Belegurth said: sjowu anlamıyorum ki ben ya. herif sürekli colossusa marine basıyo ve eziliyo. bütün turnuva böyle oldu niye marine basıyor hala çerez gibi pişiyolar hani vikinge gaz yetiştiremiyorum diyosan ona göre roflstomp olmicak marauderlı başka bi kompozisyon bul ne bilim. 2 colossus 2 koyuyo marineler tek sıra gg ahhaa zealotlari temizlemek icin marine basıyolar +fenix switch sorunu gereksiz droplar yapıo yani bi sen zeki deilsin drop yapıp probe kesince kazanasın
Creus Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 o düşüşün ardından gelicek videoları merakle bekliyorum :D
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 adamların sponsorlara bak.bukadar firma türkiyede ticaret bile yapmıyor lan hah [img=http://i1103.hizliresim.com/2011/3/2/10142.jpg]
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 İlk dropu değil de ikincisi baya hasar verdi, orduyu geri çekmeye zorladı, işçi sayısında öne geçirdi. Yenilmesinin nedeni ilk saldırısının ancak Protoss force fieldları saçmalarsa işe yarayacak olması ve bu nedenle geriye düşmesiydi. O yüzden istediği kadar fazla Viking yapamadı ve bir sürü marine yapmak zorunda kaldı.
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 TLO iyi aile çocuğu ya.Temiz yüzlü falan.haha
Sleeep Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Memphis said: bu day9 nin yanıdaki kim 4k todmu? rotterdam , orc tu :P ps : çok kötü bi sesi var niye sunduruyorlar anlamış değilim.
Belegurth Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 memphis ve spartacus en çok zorun yaşadığınız ırk protoss mu
Belegurth Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 pauıhauhauha 2. tiebreaker serisi de bitti. 3. ye geçiyoruz PARDON sjow squirtle oytnicak
Öne çıkan mesajlar